IMA STIL SVETSKE IKONE, MOGLA JE DA BUDE NAJVEĆA ZVEZDA, ALI TRAUMA JU JE SPREČILA U TOME

Instagram

Poznati

IMA STIL SVETSKE IKONE, MOGLA JE DA BUDE NAJVEĆA ZVEZDA, ALI TRAUMA JU JE SPREČILA U TOME

Nije joj bilo lako!

Pevačica Nikolina Kovač 2012. godine takmičila se u šouu „Zvezde Granda“.

Prelepa plavuša iz Sarajeva opčinila je članove žirija, kako stasom, tako i glasom, ali pre svega gracioznošću i neobičnom lepotom.

Nakon takmičenja započela je romansu sa kolegom Sašom Kaporom, a zavetovali su se na večnu ljubav 2014. godine i dobili sina Nikolaja.

Nikolina i Saša
NIKOLINA I SAŠA • RAS / RAS SRBIJA

Pevačica je započela karijeru pop numerama kojima je pokazala raskoš u svom glasu, ali činilo se da to nije bilo dovoljno. Uprkos kvalitetnim numerama, Nikolina nije uspela da se izbori za svoje „mesto pod suncem“ ma estradi.

Posvetila se porodici koja ju je ispunjavala, dok je Saša nastupao.

Sve je teklo kao iz bajke, Nikolina je nekoliko puta naglašavala kako je ispunjena u braku sa Sašom, uprkos malim začkoljicama, koje postoje u svakom braku.

Njihovu idilu umalo je pokvarila saobraćajna nezgoda koju su doživeli sa svojim sinom.

U mestu Drinjača kod Zvornika, par se zajedno sa sinom koji je tada imao tri godine survao u Drinu. Meštani ovog mesta primetili su šta se dešava i uspeli su da ih spasu.

Prošli su bez povreda, ali im je ostala večita trauma, a Nikolini je trebalo vremena da prebrodi ovaj trenutak i izbori se sa traumom koju je doživela.

– Nikolina je posle tog perioda imala strah od vožnje, dok sam ja morao nekako da ostanem pribran, ali svaki put kada sam ulazio u automobil suočavao sam se sa ozbiljnim strahovima. To je bilo teško prebroditi. Kad bi mi nekao išao u susret, instinktivno bih se pomerao u desnu stranu, a ta moja reakcija je trajala dugo. Srećom, ostavio sam taj period iza sebe – rekao je Saša za „Alo“ pre godinu dana, a potom progovorio i o nepravdi koju su doživeli od strane suda u Bijeljini:

– Saobraćajna nesreća je uticala na naše živote, a mi smo čist dokaz ljudske nepravde. Zna se šta je tu bilo, čovek je ušao u suprotnu traku, a mi smo zbog njega sleteli s puta. I posle toga nikakve mere nisu preduzete. Policija je odmah došla i obavila uviđaj. Nikolina i ja smo dali izjave i objasnili kako je došlo do saobraćajne nesreće. Međutim, zakazalo je sudstvo u Bijeljini, tačnije, propust je napravio sudija, kome je zakon dao za pravo da sudi, ali koji je dosudio da nema dovoljno elemenata krivičnog dela – rekao je Saša.

Nikolina je tada priznala da se borila i sa određenom dozom nesigurnosti, te je neko vreme nije bilo na estradi.

Ipak, ova priča ima srećan kraj. Porodica je rešila da ostavi ovaj nemili događaj iza sebe i nastavili da uživaju u svom idiličnom životu, a Nikolina se vratila na scenu pesmama „Neprestano“ i „Kako da te zaboravim“.

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top