Ceca ove zime hoda u belom: Posle spektalularnog odela usledilo je izdanje zbog kojeg NJEN INSTAGRAM BUKTI

Instagram

Moda

Ceca ove zime hoda u belom: Posle spektalularnog odela usledilo je izdanje zbog kojeg NJEN INSTAGRAM BUKTI

„Nosite belo ove zime“, kaže nam Svetlana Ceca Ražnatović, koja je za nekoliko dana predstavila dva odlična modna izdanja u ovoj boji.

Počelo je sve od belog elegantnog odela. Moćan korak upotpunila je šeširom, koji polako postaje njen zaštitni znak i sjajnom torbom, koja je „razbila“ jednobojnu odevnu kombinaciju.

Reakcije na prvo izdanje? Izdvajamo nekoliko njih: dama sa stilom, ova žena je neverovatno zgogdna, dama u svakom smislu.

A onda nas je danas na njenom Instagram profilu dočekalo drugo belo modno izdanje. Šešir je zamenila popularna moskovljanka ukrašena fantastičnim nakitom.

Ceca na slici nosi i fantastične minđuše koje su odlična spona sa detaljem na kapi. Moderni tonovi šminke na licu i širok osmeh ugrejali su ovaj hladan novembarski dan.

Šta kažu Cecini fanovi? „Blistaš“, „Predivna“, hvale njen stajling, a uveliko joj se i zahvaljuju na sjajnom koncertu u Rumi.

Dva jaka dokaza su više nego dovoljan razlog da poslušate Cecin modni savet i ove zime hodate u belom. Uostalom, ima li godišnjeg doba kojem bolje pristaje ova boja od zime?

 Izvor: Zena

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top