PENTHAUS OD 10 MILIONA EVRA koji ispunjava jedan važan zahtev: Ana i Bastijan otvorili vrata svog luksuznog doma! (VIDEO, FOTO)

Instagram/Printscreen

Poznati

PENTHAUS OD 10 MILIONA EVRA koji ispunjava jedan važan zahtev: Ana i Bastijan otvorili vrata svog luksuznog doma! (VIDEO, FOTO)

Nežnija polovina imala je samo jedan zahtev, a sve što su želeli pronašli su u ovih 230 kvadrata

Ana Ivanović i Bastijan Švajntajger baš znaju da uživaju! Lepa Srpkinja i slavni Nemac žive u penthausu od 230 kvadrata u Čikagu koji se nalazi u hotelu „Valdorf Astorija“ sa pogledom na jezero Mičigen.

Kako prenose svetski mediji iznajmljivanje ovog apartmana je oko 30.000 evra, a kada bi se kupio koštao bi skoro 10 miliona evra. Anin jedini uslov je bio da ovaj penthaus ima terasu, što joj je i ispunjeno, dok je stan opremljen najnovijom i najskupljom tehnikom.

Nežnija polovina imala je samo jedan zahtev, a sve što su želeli pronašli su u ovih 230 kvadrata

<p>Nežnija polovina imala je samo jedan zahtev, a sve što su želeli pronašli su u ovih 230 kvadrata</p><p>Nežnija polovina imala je samo jedan zahtev, a sve što su želeli pronašli su u ovih 230 kvadrata</p><p>Nežnija polovina imala je samo jedan zahtev, a sve što su želeli pronašli su u ovih 230 kvadrata</p><p>Nežnija polovina imala je samo jedan zahtev, a sve što su želeli pronašli su u ovih 230 kvadrata</p><p>Nežnija polovina imala je samo jedan zahtev, a sve što su želeli pronašli su u ovih 230 kvadrata</p>

Apartman je sačinjen od dnevne i porodične sobe, trpezarije, dok je kupatilo urađeno sa najmodernijim standardima, sa dva lavaboa, dve tuš kabine, a u stanu se nalaze još četiri kupatila.

Iako se penthaus iznajmljuje potpuno opremljen, Ana i Bastijan su odlučili da unesu svoj nameštaj iz Engleske pošto im je omiljeni stil, kako otkrivaju svetski mediji, ležerna elegancija.

<p>Nežnija polovina imala je samo jedan zahtev, a sve što su želeli pronašli su u ovih 230 kvadrata</p><p>Nežnija polovina imala je samo jedan zahtev, a sve što su želeli pronašli su u ovih 230 kvadrata</p><p>Nežnija polovina imala je samo jedan zahtev, a sve što su želeli pronašli su u ovih 230 kvadrata</p><p>Nežnija polovina imala je samo jedan zahtev, a sve što su želeli pronašli su u ovih 230 kvadrata</p>

Izvor: Stil

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top