GLUMAC VEĆ 25 GODINA UŽIVA U BRAKU SA KOLEGINICOM Ćerki su dali veoma NEOBIČNO IME, a ona svoju karijeru gradi u svetu

Instagram/Printscreen

Poznati

GLUMAC VEĆ 25 GODINA UŽIVA U BRAKU SA KOLEGINICOM Ćerki su dali veoma NEOBIČNO IME, a ona svoju karijeru gradi u svetu

Poznati glumac Branko Đurić Đura u braku je sa glumicom Tanjom Ribič. Njih dvoje važe za jedan od skladnijih parova na estradi o kojim svi imaju samo reči hvale.

Ne sumnjamo da je Tanji u životu sa ovim poznatim glumcem, pevačem, rediteljem i komičarem i te kako zabavno, pa verujemo da to doprinosi njenom širokom osmehu svaki put kada se pojavi na nekom javnom događaju.

Iz braka sa Tanjom, naš poznati glumac ima dve ćerke, a iz prethodnog braka sina. Jedna od ćerki nastavila je roditeljskim stopama, ali je odlučila da živi u Americi, gde se osim glume oprobala i u pevanju. Ona ima dvadeset pet godina, a roditelji su joj dali veoma neobično ime, Zala.
Zala je snimila i nekoliko pesama i spotova.

– Oduvek sam pevušila za sebe na svakom koraku, ali nikad nisam pevala glasno jer sam se stidila zbog starijih koje sam smatrala iskusnijima i koji su u mojim očima bili potpuni – ispričala je Zala jednom prilikom.

– Životni cilj mi je da budem zadovoljna. Želim da se bavim glumom, pevanjem, komponovanjem, da budem fit, da putujem i sve to sa mnogo ljubavi. Uvek sam kreativna, tako da sam sigurna da ću još iznenađivati – rekla je ova devojka.

Njeni roditelji Tanja Ribič i Branko Đurić su glumci, ali i odlični pevači. Njena majka predstavljala je Sloveniju na Evroviziji 1997. godine pesmom Saše Lošića Loše, koju i Zala često izvodi.

– Nemamo samo rokerskog pevača u porodici – ispričala je Zala jednom kroz smeh i dodala:

– Baš juče me je mama rasplakala kad je zapevala italijansku ariju. Najsrećnija sam kad dobijem kompliment da zvučim kao oni.

View this post on Instagram

August 28th 1998 #marriage ❤️

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic) on

 

Izvor: Blic

loading...
Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top