Isfolirao je smrt da bi snimio reakciju svoje mačke

Printscreen

Zabava

Isfolirao je smrt da bi snimio reakciju svoje mačke

Srećni vlasnici mačaka vrlo dobro znaju da ako sebe smatraju njihovim gospodarom, neće daleko stići. Mačka je kralj džungle i uvek će vas rado na to podsetiti, ako li slučajno zaboravite.

Da li je moguće mačku dresirati? Većina će vam na ovo pitanje odgovoriti grohotom jer ko je makar i na dan živeo s ovom životinjom, vrlo dobro zna da njih ne možeš naterati ni na šta što one same ne žele. Tako svojeglave i samo svoje i jesu nam fascinacija i ljubav neizmerna, pod uslovom da ih prihvatiš takve kakve su, jer one se sigurno neće truditi da prihvate tebe, u to budi siguran. Kad mačka uđe u neku teritoriju, gospodar može biti samo jedan, a to nisi ti.

Zbog svega ovoga je večito pitanje u vezi s ovim prepredenim i radoznalim nevaljalicama – da li je mačka uopšte u stanju da voli čoveka? Ako ste ikada imali privilegiju da delite životni prostor sa njima, odgovor će sigurno biti „da“, jer naivni u svojoj ljubavi morate da verujete da je to istina. One vas ljube, maze se s vama, spavaju ušuškane na vašem stomaku, ali ima li u tome vernosti i ljubavi kakvu nedvosmisleno pokazuju psi? Mala je šansa da ćemo saznati.

Ipak, momak koji stoji iza Youtube naloga TheMeanKitty odlučio je da testira svoju ljubimicu Spartu i da snimi kako će ona reagovati na njegovu isfoliranu smrt. Kako vi tumačite ovaj video?

Poređenja radi, isti eksperiment je sproveo i sa psom, a zanimljivo je da je ovaj drugi video imao čak nekoliko miliona više pregleda. I to dokazuje samo jedno – ljudi nisu spremni za svetsku dominaciju mačaka. Ali niko ih i ne pita.

Izvor: Noizz.rs

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

To Top