Draga ženo, nemoj pristati na ljubav s pola srca

pixabay.com

Ljubav i seks

Draga ženo, nemoj pristati na ljubav s pola srca

Nemoj pristati na ljubav zbog koje se osećaš šuplje i prazno iznutra jer stalno daješ delove sebe njemu.

Nemoj pristati na ljubav koja te do kraja ne ispunjava sa željom i strasti. Nemoj pristati na ljubav koja nije uravnotežena.

Znam da ga voliš i zato ostaješ s njim. Ostaješ jer želiš verovati da je on više od toga. Želiš iz njega izvući onu stranu koju je pokazivao kad si ga upoznala. Želiš srušiti njegove zidove jer želiš da te potpuno pusti unutra.

Možda ti on daje najviše što može, ali to ti ne bi smelo biti dovoljno.

Neki ljudi vole jače i dublje i to nije loša stvar. To jednostavno znači da bi trebala biti s nekim ko te može voleti jednako kao što ti voliš te bi trebala biti s nekim ko će te voleti jednako duboko. Trebala bi biti s nekim zbog koga se osećaš zadovoljno u svakom pogledu jer su vaša srca kompatibilna na dubljem nivou.

Lepotice, mislim da znaš da su ljubav i veze više od ovoga što ti imaš jer si pametna.

Nemoj pristati na osobu zbog koje ne osećaš leptiriće u stomaku  samo zato jer se bojiš biti sama i bojiš se živeti bez njega. Zastrašujuće je otići od onoga koga voliš, ali ponekad je potrebno. Ponekad treba krenuti u drugom smeru koji je više ispunjavajuići.

Ponekad je odlazak najbolje što možeš učiniti za sebe.

Trebaš nekoga s kim ćeš vibrirati pozitivno, nekoga ko te inspiriše da budeš bolja i radiš bolje. Trebaš nekoga ko deli sličan pogled na život, a znaš da takvu ljubav možeš pronaći.

Najteži deo odlaska, naravno, nije spoznaja da možeš imati nešto bolje, nego da će stvari biti teže kad ga napustiš.

Sve ćeš propitivati i verovatno ćeš se osećati usamljeno, ali sama ćeš početi isceljivati.

Pronaći ćeš sebe i naučiti nešto iz prošlosti. Shvatićeš kako stvari nisu bile tako dobre kao što si se pokušavala uveriti i osećaćeš se potpuno kad ćeš biti sama.

Naći ćeš strast i ljubav na neobičnim mestima i srešćeš nekoga ko će te voleti iz sve dubine. Shvatićeš koliko zaslužuješ. Doživećeš ljubav kojoj trenutno težiš, a ne dobijaš je.

Sva ljubav u njegovome srcu možda nije dovoljna za tebe i to je u redu. Ne može svatko voleti jednako potpuno i duboko koliko ti možeš.

Napuštanje nepotpune ljubavi je teško, ali zaslužuješ se osećati vredno prave ljubavi jer ti to jesi.

Izvor: zdravaisretna

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top