URAĐEN JOJ JE SKENER GLAVE: LEPA BRENA ZAVRŠILA U BOLNICI?

Instagram

Poznati

URAĐEN JOJ JE SKENER GLAVE: LEPA BRENA ZAVRŠILA U BOLNICI?

Folk zvezda Lepa Brena pre nekoliko dana je, prema pisanju dnevnog lista „Kurir“, završila u bolnici zbog nesnosnih glavobolja. U jednoj privatnoj klinici, gde je došla veoma uplašena, navodno, urađen joj je skener glave.

Kako piše „Kurir“, Brena od prošle nedelje muči muku sa migrenama. Lekar joj je prepisao terapiju koja nije urodila plodom, pa je nekoliko dana rešila da ode u bolnicu kako bi detaljno ispitala zdravstveni problem.

– U utorak po podne Brena je pozvala našu kliniku i zatražila da joj što pre uradimo skener glave jer ima jake bolove. Zakazali smo joj termin za sutradan pre podne. Došla je kod nas i požalila se lekaru da je nekoliko puta menjala terapije, od kojih se bolovi umanje, ali se brzo opet vrate. Htela je da bude sugurna da nije u pitanju ništa ozbiljno, jer joj je njen lekar rekao da verovatno ima oboljenje sinusa. Snimanje je trajalo oko 20 minuta, a rezultati su bili gotovi za manje od sat vremena jer je Brena tražila da istog dana dobije izveštaj. Bila je uznemirena i zabrinuta, što je i očekivano, ali nije paničila – kaže izvor „Kurira“.

Prema pisanju dnevnog lista „Kurir“, skener je pokazao da nema mesta za strah, ali da je dugotrajno lečenje obavezno, jer je upala sinusa jaka.

– Njoj su praktično bili začepljeni svi sinusni kanali, ne znam kako je uspela tako dugo da izdrži bolove. U takvim slučajevima ponekad se pacijentima rade i operacije, ali kod nje nema potrebe za hirurškim zahvatom. Naš otorinolaringolog je nakon pregleda ustanovio da se lečenje mora nastaviti jakim antibioticima i lekovima za izbacivanje sekreta, uz obaveznu inhalaciju svakog dana. Kontrola je zakazana za nedelju dana i videćemo kakvo je stanje – priča izvor.

Izvor: Kurir

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top