„OVO JE NEPRIHVATLJIVO U PINKOVIM ZVEZDICAMA“: DEVOJČICA IMITIRALA MILICU PAVLOVIĆ U PROVOKATIVNOM IZDANJU, GOCA I NATAŠA ZGROŽENE!

Printscreen

Poznati

„OVO JE NEPRIHVATLJIVO U PINKOVIM ZVEZDICAMA“: DEVOJČICA IMITIRALA MILICU PAVLOVIĆ U PROVOKATIVNOM IZDANJU, GOCA I NATAŠA ZGROŽENE!

U muzičko-talent šou programu ,,Pinkove zvezdice” koji se emituje na ružičastoj televiziji desio se pravi skandal.

Naime, kako je trenutno na redu krug imitacija, među mnoštvo izvanrednih nastupa, desio se peh. Marina Stanković (13), koja je inače poznata po svom prelepom glasu i šarmu nastupila je sa pesmom popularne pop pevačice, Milice Pavlović pod nazivom ,,Pakleni plan”.

U prvih mah, delovalo je sve super. Oko takmičarke su igrale plesačice, njena harizma bila je na očekivanom nivou,a potom je ona nastupila sa svojim ,,neprimerenim” plesom ispred žirija.

Kako se nastup završavao, članica stručnog žirija, Leontina spustila je svoju stolicu, Milan Stanković je samo spustio glavu jer mu je bilo vidno neprijatno dok je Goca Tržan držala zabezeknutu facu, a potom i dala svoj oštar komentar:

– Molim te da više paziš. Ovaj šou ne trpi go stomak. To možemo da radimo mi žene koje smo punoletne. Mi kao žiri ne možemo da stanemo iza tog ponašanja, ipak imaš samo 13 godina – rekla je Goca.

Marina Stanković

Njen ples su svi osudili, jer kako su naveli, ne priliči njenim godinama. Sa suzama u očima, samo je otrčala sa bine. Podsećanja radi, ovo nije prvi put da je žiri rasplakao Marinu, prošli put su je oštro osudili jer je dovela njenog mlađeg ali popularnijeg brata Ljubu da nastupi sa njom, što je žiri shvatio kao prikupljanje „jeftinih“ poena.

Izvor: Puls

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top