NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA BAJKA: Anastasija (6) godinama nosi titulu NAJLEPŠE DEVOJČICE SVETA, sada je malo porasla i njene nove fotografije su NESTVARNE (FOTO)

Kuća i porodica

NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA BAJKA: Anastasija (6) godinama nosi titulu NAJLEPŠE DEVOJČICE SVETA, sada je malo porasla i njene nove fotografije su NESTVARNE (FOTO)

Šestogodišnja Anastasija Knjazeva sa tri godine je zaludela svet svojom nestvarnom lepotom, a već nekoliko godina nosi titulu „najlepše devojčice na svetu“.

Šestogodišnja Anastasija Knjazeva sa tri godine je zaludela svet svojom nestvarnom lepotom, a već nekoliko godina nosi titulu „najlepše devojčice na svetu“.

Ova preslatka Ruskinja samo na Instagramu ima gotovo 1,5 miliona pratilaca i što je starija, njena popularnost samo nastavlja da raste.

U duhu novogodišnjih praznika Anastasija je napravila set fotografija NOVOGODIŠNJE BAJKE.

Njena majka Anja vodi računa o profilima na društvenim mrežama svoje ćerke gde gotovo svakodnevno objavljuje slike devojčice kojoj predviđaju veliku manekensku ili glumačku karijeru.

Iako veoma mlada, ona se nimalo ne stidi i sa samouverenošću pozira fotoreporterima.

Malena Ruskinja proglašena je najlepšom devojčicom na svetu još pre dve godine, ali njena popularnost ne jenjava. Kao četvorogodišnjakinju pratilo ju je oko 400.000 ljudi, dok je danas ta brojka veća za čak milion!

Ipak, mnogi smatraju da je Anastasijina majka prerano dete ubacila u brzi svet šoubiznisa uskrativši joj detinjstvo.

Izvor: Kurir

loading...
Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top