Dubravka Mijatović proslavila 50. rođendan: Lepotica kao i pre 25 godina, uprkos tragediji i preprekama života!

Printscreen

Poznati

Dubravka Mijatović proslavila 50. rođendan: Lepotica kao i pre 25 godina, uprkos tragediji i preprekama života!

Ova dama ne spada u žene koje je život mazio, pa su zahvaljujući tome sačuvale lepotu i mladolikost – naprotiv

Srpska glumica Dubravka Mijatović, koju smo zavoleli u ulozi Đine u seriji Srećni ljudi početkom devedesetih, juče je proslavila 50. rođendan!

Mnogi su složni da njene prave godine nikako ne idu uz njen fenomenalan izgled, a za to, kako tvrdi sama glumica, zadužena je odlična genetika.

„Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku koja me do sad nije izdala“, rekla je Dubravka nedavno u jednoj emisiji.

Ova dama ne spada u žene koje je život mazio, pa su zahvaljujući tome sačuvale lepotu i mladolikost – naprotiv. Njen život do temelja je uzdrmala smrt bivšeg supruga i oca njene ćerke Sare, Marinka Madžgalja.

Njihova ljubav nije se samo teško završila, već se par od samog početka borio sa preprekama i osudom porodica i društva, jer je Dubravka bila starija od Marinka 10 godina.

Zli jezici osuđivali su je i zato što je pre veze s njim bila u braku sa glumcem Goranom Radakovićem iz kojeg ima ćerku Ivu.

Danas, Dubravka punom parom radi i uživa u glumi, a trenutno je gledamo u seriji Urgentni centar.

Izvor: Stil.kurir.rs

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top