KAŽU DA IMA NAJLEPŠU ŽENU MEĐU ZVEZDAMA „GRANDA“: OVO JE SUPRUGA NEMANJE STEVANOVIĆA!

Instagram

Poznati

KAŽU DA IMA NAJLEPŠU ŽENU MEĐU ZVEZDAMA „GRANDA“: OVO JE SUPRUGA NEMANJE STEVANOVIĆA!

Pevač Nemanja Stevanović, koji se proslavio učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“, važi za jednog najlepšeg pevača na domaćoj muzičkoj sceni, a za njegovu ženu kažu da je jedna od najlepših supruga muških zvezda „Granda“.

Nemanja se pre četiri godine oženio atraktivnom manekenkom Jelenom Stevanović, sa kojom ima ćerku Mašu. Otkad se Jelena udala za Nemanju i rodila mu dete potpuno se posvetila porodici i batalila je karijeru modela.

Nemanja Stevanović smatra da on i njegova supruga Jelena imaju idealan brak i o tome priča potpuno otvoreno.

– Znam da svi kažu da brak zahteva kompromis i odricanje, međutim, moram da priznam da kod nas toga nema. Ne dozvoljavamo sebi da zapadnemo u situaciju u kojoj ćemo jedno drugome činiti ustupke. O svemu iskreno razgovaramo i ne postoji niko i ništa oko čega bismo se prepirali. Naravno, i mi imamo momenata kada zbog lošeg dana izgovorimo nešto što ne mislimo, ali brzo to rešavamo jer nijedno nije zlopamtilo. Mogu da se pohvalim idealnim brakom – izjavio je Nemanja jednom prilikom.

Podsećamo, Nemanja je pre ženidbe bio u ljubavnoj vezi sa koleginicom Milenom Ćeranić, kao i sa nekadašnjom „Grand“ balerinom i bivšom učesnicom „Farme“ Draganom Milošević.

Kako izgleda Nemanjina supruga Jelena možete videti u našoj galeriji.

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top