Novo pojavljivanje Megan Markl nosi snažnu poruku! (FOTO)

EPA

Poznati

Novo pojavljivanje Megan Markl nosi snažnu poruku! (FOTO)

Ovakav kaput 37-godišnja vojvotkinja ima i u bež boji, a prvi put ga je nosila za prvi Božić koji je provela s kraljevskom porodicom 2017. godine.

Vojvotkinja Megan Markl sa suprugom, princem Harijem posetila je grad Birkenhed. Kraljevski par je posetio nekoliko lokalnih organizacija koje pomažu stanovništvu, a za tu priliku Megan je obukla nesvakidašnju kombinaciju boja.

foto: EPA / Nigel Roddis

Stajling u ljubičastoj i crvenoj boji bio je izbor Megan Markl za posetu britanskom gradu Birkenhedu. Elegantnu ljubičastu haljinu s šlicem brenda Babaton by Aritzia kombinovala je uz kaput žarkocrvene boje kanadskog brenda Sentaler i uz crvene štikle, a dodala je i malo smeđe u obliku torbice s potpisom Gabrijele Harst.

foto: EPA / Nigel Roddis

Ovakav kaput 37-godišnja vojvotkinja ima i u bež boji, a prvi put ga je nosila za prvi Božić koji je provela s kraljevskom porodicom 2017. godine.

Kombinacija ljubičaste i crvene boje ne viđa se često, a zapravo jako dobro izgleda. I crvena i ljubičasta su jake boje, a ljubičasta je zapravo mešavina crvene i plave, odnosno kombinuje stabilnost plave i energiju crvene boje.

foto: EPA / Nigel Roddis

Čini se da nije slučajnost da je Megan Markl izabrala baš ljubičastu haljinu jer ta boja simbolizuje plemstvo, kraljevstvo, moć, plemenitost, obilje i ambicije.

Uz ljubičastu se takođe povezuju mudrost, dostojanstvo, nezavisnost, kreativnost, tajanstvenost i čarolija. Crvena privlači pažnju najviše od svih boja, a simbolizuje energiju, strast, život i ljubav.

Izvor: zadovoljna.hr

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top