Devojčica sa tatama – fotka koja pokazuje suštinu ljubavi i porodice

Kuća i porodica

Devojčica sa tatama – fotka koja pokazuje suštinu ljubavi i porodice

Pre nego što bacite hejt, pročitajte priču. Udariće vas kao mokra čarapa

Prvi pogled na fotku male Vilou sa dvojicom očeva verovatno će vas naterati da pomislite kako je u pitanju gej par koji je usvojio devojčicu. Prevarićete se.

Fotografija koju je snimila devojčicina mama Sara postala je pravi hit na Facebooku zbog dirljive priče koja ide uz nju, a podelio ju je Sarin budući muž Dilan Lenoks.

„Ne, mi nismo istospolni bračni par, ali delimo ćerku. Dejvid je Sarin bivši muž, a ja sam verenik. Spojili smo se u jednu jedinstvenu porodicu, ako ni zbog čega drugog, a onda da decu naučimo snazi ljubavi. Ja nisam dobio samo ćerku, dobio sam brata i najboljeg prijatelja“, napisao je Dejvid i dodao da se devojčica obojici obraća sa „tata“.

„Kada počnemo da se brinemo o našoj deci više nego što nas je društvo naučilo, zidovi će se srušiti, život će biti oslobođen mržnje i kajanja, a deca će prevladati lude norme koje su nam mediji predstavili. Dejvid odseda u našem domu kad je u poseti jer je kod nas porodica uvek dobrodošla. On nije autsajder i uvek će biti deo mog života zbog činjenice da delimo ćerku. Naravno, sve ovo ne bi bilo moguće bez mame Sare i njenog velikodušnog srca. Vilou Grejs je najvoljenija devojčica na svetu“, zaključio je u objavi Dilan.

Izvor: Index

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top