Pošli su u ludi rođendanski izlazak, žena je zaspala, a muž sam sebi otpevao pesmicu – ovaj proslavljeni par će svima izmamiti širok osmeh (VIDEO)

instagram

Poznati

Pošli su u ludi rođendanski izlazak, žena je zaspala, a muž sam sebi otpevao pesmicu – ovaj proslavljeni par će svima izmamiti širok osmeh (VIDEO)

Džastin Timberlejk i Džesika Bil važe za jedan od najstabilnijih parova, a vole se kao i prvog dana.

Glumica Džesika Bil je tokom vožnje sa suprugom Džastinom Timberlejkom, utonula u san. Sve to ne bi bilo čudno da u tom trenutku nisu pošli u izlazak – i to za njegov rođendan!

Srećom, Džastin se zbog toga nije uvredio i zabeležio je taj trenutak svojim mobilnim, ali ipak joj nije dopustio da spava. Polako ju je probudio pevajući sam sebi pesmu „Srećan rođendan“. Džesika se probudila s velikim osmehom na licu i istakla kako se samo priprema za njihov veliki izlazak. Video je postao hit na društvenim mrežama nakon što ga je Džastin podelio sa svojim obožavaocima na Instagramu, a u samo jednom danu pregledan je skoro 3 miliona puta.

Brojni fanovi čestitali su Timberlejku 38. rođendan i komentarisali kako su se dobro nasmejali, ali i raznežili.

Hahahaha, genijalno! Srećan rođendan, Džastine“, „Ovo je istovremeno preslatko i presmešno“ i „Najsavršenija stvar koju sam ikada videla. Ljubav između vas dvoje mnogima je samo san„, samo su neki od komentara.

S druge strane, brojni obožavaoci podržali su Džesiku. „Srećan rođendan, Džastine! Džesika, kao majka majci, zaslužuješ ovo dremanje. Oboje ste prekrasni!“ i „Nisi jedina kojoj treba san posle 21h„, napisali su joj ispod videa.

Izvor: miss7

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top