Dame u Holivudu je već odavno nose: Najpopularnija frizura 80-ih se vraća na velika vrata!

Moda

Dame u Holivudu je već odavno nose: Najpopularnija frizura 80-ih se vraća na velika vrata!

Kako je vreme prolazilo, bujnije frizure ponovno su se vraćale u modu, pa poslednjih nekoliko godina pratimo uredne talase na većini žena

Sve veći broj žena okreće se bujnim, naizgled prirodnim kovrčama koje deluju dosta ležerno i morski. Poznata pod nazivom minival, ovo je frizura koju ćemo narednih meseci obožavati.

Famoznim minivalom žene i muškarci bili su opsednuti 80-ih godina prošlog veka.Razuzdano kovrčava kosa bila je tada neprikosnoveni vladar u svim frizerskim salonima, a onda je zavladalo zatišje kada je u pitanju ova frizura.

Zalizane ravne kose polako su preuzimale glavnu ulogu, a pegle za kosu kasnije su samo pridonele tom trendu i dašak frizerskih tehnika donele u domove ljudi.

Kako je vreme prolazilo, bujnije frizure ponovno su se vraćale u modu, pa poslednjih nekoliko godina pratimo uredne talase na većini žena.

Banana punđa: Najbolja i najjednostavnija frizura za prljavu kosu, idealna i za posao! (VIDEO)

Must have frizuru krajem 2018. i početkom 2019. zamenili su takozvani divlji talasi. Drugim rečima, nekad izuzetno popularni minival ponovo se vraća na velika vrata. Svetskom scenom kovrče su zavladale itekako, a polako ih viđamo i kod naših trendseterki.

Izvor: tportal.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top