Dnevni horoskop za nedelje, 3. februar 2019.

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za nedelje, 3. februar 2019.

Ovan
Dajte sve od sebe na poslu i možete da očekujete napredak. Iznenadite prijatelje ili partnera nekim lepim gestom. Komunikativni ste i odlično raspoloženi danas.

Bik
Imajte razumevanja za partnera, ako ste u vezi. Slobodni, bićete skloni flertu. Danas je odličan dan za učenje, usavršavanje ili kraća putovanja.

Blizanci
Dosta brinete o novcu. Možete sebi da priuštite nešto što Vam se dopada, samo nemojte da trošite baš previše novca na neke stvari koje vam nisu potrebne. Neće biti teško da sarađujete danas sa drugima.

Rak
Moguće su manje promene na poslu. Ako postoji šansa za promenu posla, iskoristite je. Vodite više računa o sebi.

Lav
Jako je bitno da završite sve obaveze na vreme. Možete da potražite pomoć od drugih ljudi. Pogledajte neki dobar film ili radite nešto što će Vas opustiti, uživajte.

Devica
Imate dosta obaveza, ali ne zapostavljajte društveni život. Moguć je flert, kao i novo poznanstvo preko prijatelja. Ne ulazite u rasprave sa dragom osobom.

Vaga
Možete opet da sarađujete sa osobom sa kojom ste već radili. Danas kritiku na poslu ne primajte previše lično. Moguć je kraći put. Razmislite o nekom kursu.

Škorpija
Zdravlje treba da Vam bude danas na prvom mestu. Veoma ste napeti. Strastveni ste i skloni flertu, ali izbegavajte scene ljubomore.

Strelac
Veoma Vam je bitan društveni život, pa nađite malo više vremena za druženje sa prijateljima. Pozitivni ste i dobro raspoloženi. Danas je dobar dan za promene na poslu.

Jarac
Moguća je avantura, ali pazite šta radite ako ste zauzeti. Nemojte da komplikujete odnos sa partnerom. Previše brinete o mišljenju drugih ljudi.

Vodolija
Spremni ste za nove obaveze. Budite temeljniji. Moguće je novo poznanstvo u preko posla.

Ribe
Imajte strpljenja za dragu osobu. Dobro se osećate, ali Vam je porodica na prvom mestu, a ne baš posao. Završite šta morate i nemojte da se preforsirate.

Izvor: Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top