Ležerno, ali ženstveno: Melanija Tramp u teget od glave do pete! (FOTO)

Profimedia

Poznati

Ležerno, ali ženstveno: Melanija Tramp u teget od glave do pete! (FOTO)

48-godišnja prva dama se za povratak u Vašington odlučila za jednako ženstvenu varijantu, no umesto haljina i suknji, ovog puta je odabrala ležerne plave pantalone ravnog kroja

Melanija Tramp se vratila s kratkog odmora koji je provela s porodicom u njihovom letnjikovcu Mar a Lago na Floridi, a povratak u Belu kuću nije mogao proći bez fotografa koji su lepu prvu damu slikali u ležernom, a opet vrlo ženstvenom izdanju.

Predsednik Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp sa sinom Baronom proveli su vikend u njihovom letnjikovcu Mar a Lago na Floridi, koji je Tramp kupio još 1985, a koliko voli tamo da boravi, govori i činjenica da se luksuznog imanja nije odrekao ni u jednom od svoja dva razvoda.

foto: Profimedia

Melanija je za putovanje u Palm bič odabrala elegantan smeđi kaput s dvostrukim kopčanjem, koji je dizajnirala naša proslavljena dizajnerka Roksanda Ilinčić, uskladivši ga s visokim čizmama na petu u istoj nijansi s potpisom brenda Đanvito Rozi, a skupocenom stajlingu najviše je doprinela crvena Ermeova torba Birkin.

foto: Profimedia

48-godišnja prva dama se za povratak u Vašington odlučila za jednako ženstvenu varijantu, no umesto haljina i suknji, ovog puta je odabrala ležerne plave pantalone ravnog kroja, visoko sečene iznad članaka, u kojima je retko kad imamo priliku videti.

foto: Profimedia

Melanija je pantalone uskladila s tamnoplavim džemperom, dugačkim kaputom u istoj nijansi i štiklama sa špicastim vrhom, kojih se ne odriče čak ni za vreme privatnih putovanja.

Izvor: tportal.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top