MODNA KOMBINACIJA ANE IVANOVIĆ ZA PROLEĆE 2019: ružičasti kaput i omiljeni modni detalj svih dama oduševili Instagram (FOTO)

instagram

Moda

MODNA KOMBINACIJA ANE IVANOVIĆ ZA PROLEĆE 2019: ružičasti kaput i omiljeni modni detalj svih dama oduševili Instagram (FOTO)

Ana Ivanović zaista može da obuće i obuje šta želi i da izgleda odlično!

Poznata teniserka Ana Ivanović voli ležeran i opušten stil, koji savršeno pristaje njenoj građi, a i senzibilitetu, piše Lepa & Srećna. Mada sigurne smo da mnoge dame vole Anin stil koji je uvek odličan izbor za dnevne izlaske i šetnje gradom.

Teniserka je topliju zimu u Rimu iskoristila za šetnju gradom i uživanje u suncu. Ona je u Rim otputovala sa svojim mužem Bastijanom Švajnštajgerom

Na najnovijim slikama koje objavila na Instagramu možemo da primetimo njenu odličnu kombinaciju koja je savršena za proleće. Kratke i uske farmerke ističu Anine duge noge i u kombinaciji sa sivom rolkom odaju utisak ležernosti i udobnosti. Ovo je kombinacija u kojoj bi se svaka dama odlično osećala.

Ružičasti kaput odudara od sivila i jednoličnih kombinacija i budi dobro raspoloženje. Uz odličnu kombinaciju ružičaste i sive Ana je ponela malenu tašnu u crno belim prugama i obula bele patike koje mnoge moderne dame obožavaju da nose uz sve, pa čak i haljine!

Frizuru je vezala u jednostavan konjski rep, a naočare za sunce su zaokružile ovaj divan stil savršen za dolazak proleća!

Izvor: Lepa & Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top