Ovaj sitni detalj učiniće da vaš kaput izgleda 10 puta skuplje i luksuznije

pixabay.com

Moda

Ovaj sitni detalj učiniće da vaš kaput izgleda 10 puta skuplje i luksuznije

Bilo da se radi o čuvenim kožnim kaputima, vunenim u boji ili vintidž komadima, ovaj sitni detalj čini razliku na svakom modelu.

Mali modni detalj u obliku krznene kragne na kaputu ili jakni ozbiljno utiče na ovu sezonu.

Kaputi sa krznenom kragnom, reverima ili paspulom oko ivice prosto izgledaju i do deset puta skupocenije od onih koji nemaju taj „fur“ detalj.

Na kraju krajeva, kada je ledeno napolju, i sve sto se na vama može videti je kaput, onda bi bolje bilo da je fantastičan!

Nasuprot visokotehnološkim komadima sa modnih pista i hladnim detaljima, ovaj trend podseća na vruć talas mode starih holivudskih fatalnih žena. Možda su se prvobitno nosili kao krzneni mufovi i detalji na vrhovima čizmi, u istinskom stilu u 2019. modna publika uživa u krznenom spoju retro tonova sa laganim denimom, kontrastnim printovima, ili kabastog nakita.

Lepota ovog trenda na kaputu je što se mogu naći po svakoj ceni, od pedeset do petsto evra.

I ne samo to, ovo je trend detalj koji se može naći i u second hand radnjama.

I što je najbolje od svega teško je napraviti razliku između onih kupljenih u takvim radnjama ili poručenim od svetskih dizajnera.

Predstavljamo vam nekoliko kombinacija ovog detalja sa kaputima, a na vama je da odaberete svoj jedinstveni retro dragulj.

Retro klasika za one koji ne vole da rizikuju. Braon kaput u kobinaciji sa braon krznom daće poseban pečat vašem izgledu ove zime!

Krznena kragna u plavoj boji u kombinaciji sa leopard-print kaputom je prava kombinacija sa modnih pista.

Krzneni kaput od krznenih okovratnika sa pantalonama i patikama. Savršena kombinacija stilova.

Malo više pufa, ali ništa manje impresivno. Roze krzno naspram crnog koznog mantila izgleda tako moćno. Ovaj kaput je sve što želimo da nosimo ove zime.

Izvor: Elle.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top