Naomi Campbell u najoriginalnijoj i najboljoj perjanoj jakni koju smo ikada videli

instagram/printscreen

Moda

Naomi Campbell u najoriginalnijoj i najboljoj perjanoj jakni koju smo ikada videli

Taman kada mislite da je sve već viđeno, modni dizjaneri vas iznenade i to tako da padnete s nogu!

Ako ste mislili da je moda tu u poslednje vreme samo da šokira, ali ne i da pokaže neke zaista originalne i kvalitetne, prevashodno – nosive komade, pogrešili ste.

Po svoj prilici, ima tu materijala da se osmisle nove zanimljive i efektne stvari, kakve do tada nisu viđene, a da u isto vreme budu praktične.(

Dokaz za to definitivno je poslednje pojavljivanje catwalk dive – Naomi Campbell, na njujorškom aerodromu, povodom Nedelje mode koja se upravo održava u Njujorku.

Naime, Naomi se pojavila u spektakularnom izdanju, koje se sastojalo od svega dva upečatljiva komada, a to su pritom zimska jakna i čizme.

Ali kakva zimska jakna i kakve čizme?

Po svoj prilici komadi dostojni jedne kraljice modnih pisti.(

Maksi perjana jakna u boji čokolade, koja je dosezala praktično do poda, prvenstveno se isticala upravo svojom dužinom – vrlo neuobičajenom za ovaj model jakni. Dok je poseban detalj na ovoj kaput – perjanoj jakni činio deo koji se kopčao u predelu grudi.

Neobičan model perjane jakne potpisuje Valentino, odnosno Pierpaolo Piccioli, a cena je naravno prava sitnica – 3200 evra.

Još jedan dominantan detalj u stajlingu supermodela, činile su ništa manje fenomenalne crne, kožne čizme koje su dosezale do polovine butina.

Izvor: Elle.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top