Ceca skinula prsten s ruke i poklonila ga Veljkovoj verenici: Bogdana Rodić se POHVALILA NAJLEPŠIM DAROM! (FOTO)

instagram

Poznati

Ceca skinula prsten s ruke i poklonila ga Veljkovoj verenici: Bogdana Rodić se POHVALILA NAJLEPŠIM DAROM! (FOTO)

Ceca Ražnatović toliko je opčinjena verenicom svog sina Veljka, Bogdanom Rodić, pa joj pozajmljuje svoje lične stvari!

Pevačica je želela da njena buduća snajka izgleda top na jednom događaju, pa joj je dala skupoceni prsten, koji je svega posle nekoliko dana prošetala i sama.

Krajem januara poznati zlatar Nebojša Bojović organizovao je proslavu rođendana u jednom prestoničkom restoranu, a među zvanicama našli su se Veljko i Bogdana.

Mladi par blistao je, a Rodićeva je, pored elegantne crvene haljine, na svojoj ruci imala zanimljiv komad nakita. U pitanju je veliki prsten optočen dragim kamenjem čija je vrednost nekoliko hiljada evra. Bogdana je celo veče uživala u društvu svog verenika, a u nekoliko navrata poznanice su joj prilazile da se pozdrave sa njom i Ražnatovićem, usput joj hvaleći izgled, ali i prsten, pa je ona ponosno pokazivala isti.

Svega nekoliko dana kasnije, na otvaranju jednog salona, pevačica se pojavila i zasenila sve prisutne. Osim vitke figure, Ražnatovićka se tada pohvalila i interesantnom odevnom kombinacijom – lateks haljinom u kojoj su njene obline došle do izražaja.

Interesantno je da je Ceca uz ovaj autfit savršeno ukombinovala i identični prsten koji je njena snajka nosila svega nekoliko dana pre nje. Pevačica je, baš kao i Bogdana, sve vreme ponosno pozirala, a u nekoliko navrata, kada je nameštala kosu, primetili smo ovaj vredni komad nakita.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top