Džordž Kluni javno stao u zaštitu Megan Markl: Proganjaju je kao princezu Dajanu, tragična istorija se ponavlja!

EPA

Poznati

Džordž Kluni javno stao u zaštitu Megan Markl: Proganjaju je kao princezu Dajanu, tragična istorija se ponavlja!

Glumac je ovom prilikom  odgovorio i na glasine da li će on biti kum novoj kraljevskoj bebi

Slavni glumac Džordž Kluni javno je stao u odbranu svoje prijateljice Megan Markl i uporedio „maltretiranje nove vojvotkinje“ sa lošim iskustvom koje je svojevremeno doživela pokojna princeza Dajana.

„Svuda je prate, konstantno je progone i osuđuju. Ona je žena u sedmom mesecu trudnoće, a prema njom se odnose isto kao prema Dajani. Neslavna istorija se ponavlja, a svi smo videli kako se to na kraju završilo“, zabrinuto je istakao Kluni aludirajući na fatalnu sabraćajnu nesreću 1997. godine, koja se dogodila dok su pokojnu princezu navodno jurili paparaci.

Glumac je ovom prilikom konačno odgovorio i na glasine da li će on biti kum novoj kraljevskoj bebi.

„Ja sam otac blizanaca, imam dovoljno s*anja sa kojima moram da se nosim, bukvalno“, kroz smeh je rekao šarmantni Kluni i demantovao navode o kumstvu sa princem Harijem i Megan.

Džordž Kluni nije jedini koji je odlučio da javno brani vojvotkinju od Saseksa.

Isto su učinile i njene bivše kolege i ljudi iz najužeg kruga prijatelja, nakon dve godine ćutanja i neverice zbog načina na koji se javnost odnosi prema bivšoj glumici.

„Meg se povukla i ćutke trpi sve laži o njoj. S obzirom na to da je trudna, zabrinuti smo kako sve to utiče na nju i bebu. Potpuno je pogrešno stvarati bilo kome ovoliku emocionalnu traumu, makar dok je u drugom stanju“, istakao je jedan Meganin bivši kolega.

Izvor: Stil.kurir.rs


Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top