JASNA PORUKA: Leontina Vukomanović iznela mišljenje o muzici Bube Korelija i Džala Brata, a ovo bi momentalno ZABRANILA!

instagram

Poznati

JASNA PORUKA: Leontina Vukomanović iznela mišljenje o muzici Bube Korelija i Džala Brata, a ovo bi momentalno ZABRANILA!

Veoma je kompetentna na temu muzike i kvaliteta. 

Članica žirija „Pinkovih zvezdica“ Leontina Vukomanović je nekada važila za jednu od omiljenih pop pevačica, dok je danas posvećena radu sa decom.

Kako je, u svoj vreme, bila predstavnik kvalitetne muzike, mnoge interesuje kako ona komentariše današnja strujanja u muzici, na čelu sa predvodnicima modernog zvuka, Džalom Bratom i Bubom Korelijem.

 Razmišljala sam mnogo o tome. Ima pesama koje mi se baš dopadaju. Ne kao pesme, jer današnja muzika najčešće nosi zapravo neki ritam, atmosferu, šmek i opuštenost, odnosno nešto što nije bilo kada smo mi tek počinjali. Međutim, moja mama isto to kaže za muziku koju smo mi stvarali 90-ih, odnosno za dens i pop scenu. To je bio potpuni šok za njih koji su navikli na muziku 60-ih. To je nešto što vreme nosi i menja. Ja svakako nikada neću moći da pišem takve pesme jer nisam u duhu vremena, ali i te kako volim da ih čujem. Zarazni su ti refreni i ritmovi – istakla je za „Telegraf“ Leontina.

 Jedino što ne poštujem su vulgarne reči. Probala bih da to nekako zabrane – dodala je Vukomanovićeva.

Izvor: blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top