OTKRILA FORMULU ZA BRAČNU IDILU: Severina se TRIPUT venčala za Igora Kojića, a sad je priznala i šta je to što vidi u njemu (FOTO)

instagram

Poznati

OTKRILA FORMULU ZA BRAČNU IDILU: Severina se TRIPUT venčala za Igora Kojića, a sad je priznala i šta je to što vidi u njemu (FOTO)

Popularna pevačica ne krije da je pronašla srodnu dušu

Pevačica Severina Kojić (46) se za 15 godina mlađeg fudbalskog menadžera Igora Kojića (31) udala čak tri puta. Prvo venčanje bilo je 25. septembra 2015. u Istri, usledilo je beogradsko venčanje 22. novembra iste godine, a početkom decembra prošle godine na svom je profilu na Instagramu objavila slike s afričkog venčanja koje su obavili tokom boravka u Zanzibaru.

– Ljubav, sloboda, međusobno razumevanje i poštovanje, iskren odnos, prijateljstvo, to je formula za bračnu idilu – rekla je Severina za hrvatski Story.

Severina je u poslednje vreme nešto manje aktivna na društvenim mrežama nego što je to pre bio slučaj. Nedavno je objavila fotografije sa svog trećeg venčanja.

– Ma, to su stare fotke kad smo bili u Zanzibaru. Mi smo se zezali da bismo se venčali, a ljubazna vlasnica resorta, naša Slovenka Metka, stvarno nam je organizovala ceremoniju uz plažu. Lepe Masaike su došle da me obuku pa su me vodile do mladoženje. Ma tu se samo prepustite i uživate. Bitno je ne opirati se – kaže Severina za ovaj magazin.

Severini se Afrika jako dopala. Igor i Severina su plivali s kornjačama i ronili, a posetili su i njihove škole i vrtiće. Ipak su, kako tvrdi, se najviše kupali i sunčali.

Seve je komentarisala i navodni skandal oko nedolaska na koncert svekra Dragana Kojića Kebe pa je rekla da je imala virozu.

– Prvo nađite sebe, a onda ćete lakše naći i srodnu dušu. Tajna srećne veze je sve, ljubav, sloboda, međusobno razumevanje i poštovanje, iskren odnos, prijateljstvo. Našla sam to u svom suprugu – zaključila je Severina i dodala kako Dan zaljubljenih slavi s Igorom slatko, na njihov način.

Izvor: story.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top