MUDROST ČESTO DOLAZI I OD NAŠIH NAJMLAĐIH: Jelena Đoković ispričala kakvu važnu lekciju je naučila od svoje ćerkice Tare

instagram

Poznati

MUDROST ČESTO DOLAZI I OD NAŠIH NAJMLAĐIH: Jelena Đoković ispričala kakvu važnu lekciju je naučila od svoje ćerkice Tare

Novakova supruga je iskreno progovorila o svojoj deci, uz koju svakog dana nauči nešto novo.

Jelena Đoković je za „Story“ ispričala kako doživljava odrastanje svoje dece, odnosno, na koji način posmatra određene sukobe do kojih neminovno dolazi u njihovim godinama.

Naime, kako je Jelena mama dečaka Stefana i devojčice Tare, primetila je da njena ćerka do pre određenog vremena nije imala nikakvu reakciju kada joj brat ne bi dozvolio da uđe u njegovu sobu i igra se njegovim igračkama. Tara bi se u takvim situacijama jednostavno okrenula i potražila drugu zanimaciju.

Jelenu je to rastuživalo, te je pokušavala da ubedi malog Stefana kako prema sestri treba da bude nežniji, kao i da njih dvoje treba da dele stvari.

Kasnije bi svoja razmišljanja delila sa roditeljima i Novakom, a bila je oduševljena Tarinom mudrošću deteta. Naime, kako je bila svesna da ne može da natera brata da joj da nešto, ona bi prihvatila njegovu reakciju, ne primajući je suviše k srcu. Dete zna da se igra sa svojim bratom u mnogim drugim trenucima, pa je, naprosto, nastavila dalje, bez suvišnih reakcija.

Potom, Jelena je zaključila da mi odrasli to ne umemo. Međutim, mala Tara je, u međuvremenu, počela da drugačije ispoljava emocije, kroz plač i vikanje na brata, ali i to je sastavni deo odrastanja.

Izvor: story.rs

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top