VELJKOVA BIVŠA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Manekenka i fudbaler na poseban način saznali POL DETETA! NE SKIDAJU OSMEH S LICA!

instagram

Poznati

VELJKOVA BIVŠA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Manekenka i fudbaler na poseban način saznali POL DETETA! NE SKIDAJU OSMEH S LICA!

Golman Predrag Rajković i manekenka Ana Cakić, koji su avgustu prošle godine izgovorili sudbonosno „da“, kroz nekoliko meseci postaće roditelji

Ana Cakić i Predrag Rajković vezu su ozvaničili 5. avgusta na ceremoniji u Beogradu, samo nekoliko nedelja nakon što su se verili, a za trudnoću su saznali i pre same veridbe.

Ana, koja je pre Rajkovića bila u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, je u 16. nedelji trudnoće, a par je danas otkrio kog pola je njihovo prvo dete.

Naime, Ana i Predrag na Dan zaljubljenih saznali su da će postati roditelji dečaka, a na snimku koji su podelili s javnošću jasno se vidi manekenkin trudnički stomak.

„Najveća sreća u životu – voleti i biti voljen – napisala je buduća mama na Instagramu.

Podsećamo, par je nakon svadbe otišao na medeni mesec u Grčku, nakon čega su otputovali u Tel Aviv gde Predrag igra već nekoliko sezona.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top