Ljubavni horoskop do početka marta 2019. godine

Ljubav i seks

Ljubavni horoskop do početka marta 2019. godine

Vaga blista, dok Devica niže ljubavne uspehe!

Kojim horoskopskim znacima zvezde donose emotivni uzlet u drugoj polovini februara 2019. godine, a kojima dileme i razmirice saznajte odmah u ovom horoskopu.

Ovan
Prihvatanje nečeg što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak napred.

Bik
Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna celina koju svako može da poželi. Stoga tome ne treba previše reči. Uživajte.

Mnogi će se konačno pomiriti sa svojom prošlošću, ali i suočiti sa istinom koju dugo izbegavaju
Blizanci
Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doduše, vaš stil izražavanja ljubavi malo će umoriti drugu stranu, pa pokušajte da budete tiši i manje zahtevni

Rak
Biće vam dobro, ako budete vagali svaku svoju reč i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu sve oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti srećniji.

Lav
Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete. Neki će poverovati da su na pragu konačnog rešenja, ali pokazaće se da na tom odnosu treba još poraditi.

Devica
Vaš ljubavni život razvijaće se dobro uz uslov da ne govorite po svaku cenu. Bez obzira na sve male zagonetke, ipak ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatati.

Vaga
Vi ćete biti sve skloniji popuštanju, kako prema nečijim udvaranjima, tako i u svemu ostalom. Zbog ovog drugog partner bi mogao da vam prigovara. Odredite pravac u kome se razvija vaša veza.

Škorpija
Vaše društvo i dalje će vam biti sklono, pa ćete većinu slobodnog vremena radije provesti sa prijateljem nego sa partnerom. Zbog toga bi ovaj (ova) mogao da počne da vam prigovara. Nađite neki kompromis.

Strelac
Ako očekujte telefonski poziv, verovatno ćete ga i dočekati. Isti će vas iskreno obradovati. Biće vam lakše. Osim dobre zabave, moguće je i da se ozbiljnije zagledate u još jednu osobu. Strelci u vezi će biti vrlo bliski.

Jarac
Imaćete snažan osećaj sigurnosti i poverenja u voljenu osobu. Činiće vam se da ovog puta sve može da potraje. Takođe možete da joj lako objasnite gde škripi ili šta vas muči. Tako ćete još više poboljšati međusobni odnos.

Vodolija
Biće zaokupljeni jednim članom svoje porodice pa će partner nakratko ostati po strani. Čim rešite porodične dileme, potrudićete se da nadoknadite ono što ste propustili sa voljenom osobom.

Ribe
Osećanja će vas obuzimati poput plime. Bićete skloni da se predate ljubavi bez ikakve rezerve. Biće vam uzvraćeno. Istovremeno ćete morati da se malo pozabavite svojom porodicom, a to će vas podstaknuti da bolje sagledate svoju vezu.

Izvor: ehoroskop.net/ astrosudbina.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top