STRAŠNO SE UPLAŠILA: Džilijan Anderson priznala da je PLAKALA kad je shvatila da stari, ali da je od zrelih godina naučila važnu lekciju

instagram

Poznati

STRAŠNO SE UPLAŠILA: Džilijan Anderson priznala da je PLAKALA kad je shvatila da stari, ali da je od zrelih godina naučila važnu lekciju

Ona je i dan-danas jedna od najseksepilnijih glumica Holivuda, a ipak se ne razlikuje niti od jedne prosečne žene

Holivudska glumica, koju je publika upoznala i zavolela kao Dejnu Skali u kultnoj seriji “Dosije X” priznaje da je bila užasnuta činjenicom da stari.

Džilijan Anderson ima 50. godina i majka je troje dece, a sada otkrila da su joj smetale mlade i lepe dadilje.

– Zvala sam jednu švedsku agenciju a žena je htela da me umiru “Gospođo, ne brinite, sve naše dadilje su vredne, mlade i lepe”, a joj sam joj odgovorila da ima žena koje ne žele lepe i mlade dadilje – rekla je Vog i priznala sa kakvim se strahom susretala.

– Bojala sam se da će, kako budem starila, sve više zaboravljati na mene, da ću postati nevidljiva. I onda sam jednog dana videla sebe na ekranu i shvatila da sam se promenila. To je bilo šokatno saznanje. Plakala sam ceo dan. To je trenutak kada čovek treba da se okrene sebi i drugim vrednostima, ali prvo morate da prođete kroz tu traumu – rekla je glumica.

Izvor: Hello.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top