ĆERKE SU UVEK NAJVIŠE VEZANE ZA SVOJE OČEVE, A NJOJ JE SADA NAJTEŽE: Naježićete se kada budete čuli kako je ILDA ŠAULIĆ govorila o svom ocu! Bio je blag i popustljiv, ali…

Printscreen

Poznati

ĆERKE SU UVEK NAJVIŠE VEZANE ZA SVOJE OČEVE, A NJOJ JE SADA NAJTEŽE: Naježićete se kada budete čuli kako je ILDA ŠAULIĆ govorila o svom ocu! Bio je blag i popustljiv, ali…

Vest da je tragično nastradao Šaban Šaulić potresla je čitav region. Muk, tuga na licima kako njegove porodice, tako prijatelja i kolega. Ali svi se slažu oko jednog. Njegova pesma večno će živeti, a svi će pamtiti hitove kralja narodne muzike.

Muzički dar Šabana Šaulića, koji je rano jutros poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, nasledila je i njegova mezimica Ilda. Ona je već više od deset godina prisutna na estradnom nebu, a sa pokojnim ocem često je nastupala. Snimili su i zajedničku pesmu „Ne okreći se, kćeri“.

Kada je pre deset godina krenula stopama slavnog oca, Ilda Šaulić se nikada se nije oslanjala na Šabanovu popularnost. Želela je, kako kaže, da sama krči svoj put, lagano stepenik po stepenik, na šta je otac Šaban bio posebno ponosan.

„Kada čovek prati svoje dete od samog starta, od devojčurka, on zna svaki njen korak, ponašanje i Ilda nikada nije bila u tom fazonu. Uvek je imala svoj stil koji nije provokativan. Mene usrećuje da je izabrala baš taj stil – govorio je Šaban Šaulić.

On je bio ponosan što je njegova ćerka skromna i nikada nije privlačila pažnju provokativnim izgledom.

„Ilda je patrijarhalno vaspitana. Dobro, to je tako zahvaljujući majci koja je vodila računa o njima – ističe Šaban.

Njegova mezimica Ilda Šaulić je sa oduševljenjem govorila o svom pokojnom ocu. Pričala je da je uvek imala od roditelja podršku, ali da je Šaban svu emociju i radost sada sa dece usmerio na unuke.

„On nikada nije bio strog, ali sad tek, nekako je sa unucima nekao drugačiji nekako sa nama, doduše sad ima više vremena nego kad je bio sa nama. Sad nadoknađuje ono vreme koje nije imao kada smo mi bili deca, ali je izuzetno popustljiv i blag – pričala je Ilda.

Šaban Šaulić rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Bio je pevač, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak „kralj narodne muzike“. Snimio je na stotine pesama, a prošle godine velikim koncertom u beogradskoj „Štark Areni“ proslavio 50 godina karijere. Niko nije ni slutio da će u tragičnoj nesreći poginuti.

Preme nezvaničnim informacijama, Šaban Šaulić trebalo bi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Izvor: Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen YT

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top