HOROSKOP ZA UTORAK, 19. FEBRUAR: Lavovi uspešni i preduzimljivi, Strelčevi ne zalećite se

pixabay.com

Lifestyle

HOROSKOP ZA UTORAK, 19. FEBRUAR: Lavovi uspešni i preduzimljivi, Strelčevi ne zalećite se

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene

OVAN

Pred vama su sastanci i razgovori od kojih očekujete možda previše. Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po hijerarhiji iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje vi niste u stanju sami da razrešite.

BIK

Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih.

BLIZANCI

Opterećeni ste brigama koje ste sami smislili. Pokušavate da predvidite rešenje za probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje vam može naneti štetu ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste izmislili.

RAK

Samouverenost i nadmeni stav iritiraju okolinu koja već neko vreme ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje se nećete lako izvući.

LAV

Uspešni ste i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Nešto se odvija drugačije od onog kako ste navikli u prethodnom periodu. Budite otvoreni za sve jer vas čekaju novi projekti, kao i potpuno nova poznanstva.

DEVICA

Dobijate poziv da se uključite u projekte koji se razvijaju u vašem okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se.

VAGA

U potpunosti ste posvećeni poslovnim aktivnostima. Pred vama su intenzivna dešavanja kako na profesionalnom, tako i na finansijskom planu. Očekuje vas velika šansa koja stiže u vidu ponude za saradnju sa ljudima za koje ste mislili da su nedostižni.

ŠKORPIJA

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

STRELAC

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste oprobali pokrenuće vas veliki izazov. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni.

JARAC

Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav.

VODOLIJA

Kraj jednog ciklusa na poslu učiniće vas veoma ponosnim. Vaš udeo je veliki, a za nagradu očekujete materijalnu nagradu. Bez obzira na vaše realne zasluge, budite spremni na to da finansijska dobit neće biti srazmerna uloženom trudu.

RIBE

Nagli pad energije uvodi vas u nervozu i napetost. Otvoreni sukobi na poslu mogu vas izbaciti iz takta. Radna sredina u kojoj se nalazite prepuna je negativnog naboja pa bi za vas najbolje bilo da se povučete i malo odmorite.

Izvor: www.astrosvastara.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top