POTRESNA PRIČA GLUMICE koja nije uspela da pokaže svetu svoj talenat: Nakon STRAVIČNOG UDESA, lekarsku GREŠKU smatram razlogom invaliditeta!

Printscreen

Poznati

POTRESNA PRIČA GLUMICE koja nije uspela da pokaže svetu svoj talenat: Nakon STRAVIČNOG UDESA, lekarsku GREŠKU smatram razlogom invaliditeta!

Ona je bila jedna od najlpeših i najtalentovanijih glumica Jugoslavije, ali povreda u 20. okrenula je njen svet naglavačke…

Merimi Isaković nesreća se dogodila u Beogradu, dan posle završetka snimanja filma „Neka druga žena“.

„Bila sam u automobilu zajedno sa mojim bratom, kao i sa našim drugarom Nedimom, koji je tada bio na odsluženju vojnog roka. Udes je izazvao pijani policajac Predrag Milojević, koji se vraćao sa pijanke iz hotela Jugoslavija. Kada je na lice mesta dosla milicija, on je, kao njihov šef, praktično sam napravio uviđaj. Bio je toliko pijan da uopšte nije mogao da izađe iz automobila. Tek kada je, zbog Nedima, na uviđaj dosla vojna milicija, Milojević je morao da duva u balon, pa je ušao u zapisnik kao krivac. Moj brat je zadobio kontuziju bubrega, Nedim je prebačen u bolnicu sa teškim povredama glave, a meni je dijagnostikovana teška povreda kičme sa najtrajnijim posledicama“ svojevremeno je slavna glumica ispričala medijima.“

Isakovićeva je otkrila i da je prilikom operacije došlo do lekarske greške, što je smatrala razlogom njenog invaliditeta. Lečila se kasnije i u Rusiji, Ukrajini i Kini. Prilikom rehabilitacije u Kini, upoznala je supruga Vladimira, sa kojim je dobila sina. Par se, kasnije, razveo.

Do 1996. godine živela je u Beogradu, a zatim se preselila na Novi Zeland, a nakon toga u Australiju, gde radi kao profesor kliničke psihologije. Nikada nije dozvolila da joj nesreća uništi život.

„Htela sam da sačuvam svoga sina, a takođe nisam želela da gleda kako umire duša Beograda, grada mog rođenja i detinjstva“, priznala je Merima.

Izvor: Glossy 

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top