PROLEĆE DONOSI 6 NOVIH TRENDOVA U SVETU MODE: Pertle do listova, srebrna boja, perje… Svaka žena će poželeti da ima baš ovakve CIPELE!

pixabay.com

Moda

PROLEĆE DONOSI 6 NOVIH TRENDOVA U SVETU MODE: Pertle do listova, srebrna boja, perje… Svaka žena će poželeti da ima baš ovakve CIPELE!

Modni kreatori su već odredili šta će biti glavni trendovi proleća 2019. godine kada je reč o obući.

Skoro svaka žena više od „krpica“ voli da bira obuću, a s obzirom da zima polako odlazi, nosiće se otvorenije varijante cipela. Evo koje će biti posebno moderne ovog proleća:

Istkano

Bilo da je reč o mokasinama, ravnim cipelama ili onim na štiklu, istkani detalji će privući svačiju pažnju. Mnogi modni brendovi koji su svima poznati promovišu baš ovakve cipele.

„Nabudžene“ patike

Poznate ličnosti su već počele da „furaju“ ovaj trend, a ono što je primetno na prvi pogled je njihov previsok i debeo đon, koji je obično bele boje.

Pertle

Ove sezone posebno su trendi sandale koje preko članaka imaju pertle, a nekada dosežu i do listova.

Perje na stopalima

Pošle godine bilo je to krzno, a ovog proleća menja ga perje. Takve sandale već ste viđali u poznatim serijama, kao što je „Seks i grad“.

Providni delovi na cipelama

Iako se mnogima ovaj trend ne dopada, biće popularan i ove sezone, a posebno salonke sa providnim detaljima.

Srebrno

Da, metalik boja srebra ove sezone će ponovo biti u modi. Cipele i sandale u ovoj boji su u potpunosti neutralne i možete ih nositi s bilo čim. Haljina ili farmerke, svejedno je, sve će izgledati savršeno.

Izvor: Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top