Telenovela koju ne zaboravljamo

Poznati

Telenovela koju ne zaboravljamo

Đovana Antoneli proslavila se ulogom u seriji „Klon“, a publika širom sveta zapamtila ju je kao Žade i tako je mnogi i danas zovu.

Iako je karijeru počela davne 1991. kada je imala svega 15 godina, publika ju je zdušno prihvatila tek kada je krenulo emitovanje „O Clone“ 2001. godine.

Photo: instagram

Nakon toga okrenula se mini serijama i filmovima i dokazala da njen uspeh nije bio slučajan, već su se sjajne uloge nizale jedna za drugom, među kojima se posebno izdvaja ona u „Em Familia“, gde je tumačila lik lezbejke.

Photo: instagram

Ova brazilska glumica sada ima 42 godine, a možemo slobodno reći da izgleda jednako dobro, ako ne i bolje nego onda kada smo je gledali u telenoveli koju je Srbija obožavala.

Photo: instagram

Dok je snimala seriju „Klon“ bila je u braku sa biznismenom Rikardom Medinom, za kog se udala 2000. godine, ali su se već 2002. razveli, jer se Đovana na setu zaljubila u svog partnera iz telenovele, Murilja Benisija, za kog se nakon toga i udala.

Photo: instagram

Dobili su sina Pjetra u maju 2005. godine, da bi se već u novembru iste godine razveli, a ubrzo je otkriveno da je Antonelijeva u vezi sa američkim biznismenom Robertom Lokasijom. Njih dvoje su se ubrzo verili, ali su se razišli četiri meseca kasnije.

Photo: instagram

Još nekoliko promašaja desilo joj se na ljubavnom planu, pre nego što je upoznala režisera Leonarda Nogueiru, sa kojim je u oktobru 2010. godine dobila bliznakinje Antoniju i Sofiju i još uvek su srećni i zaljubljeni.

Photo: instagram

Čini se da je za Đovanu bila treća – sreća.

IZVOR: Noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top