Jaka je, hrabra, bori se ali je u isto vreme i krhka i nežna: Evo šta je Neda Arnerić rekla bivšem suprugu samo 3 dana pre tragičnog događaja!

Printscreen

Poznati

Jaka je, hrabra, bori se ali je u isto vreme i krhka i nežna: Evo šta je Neda Arnerić rekla bivšem suprugu samo 3 dana pre tragičnog događaja!

Neda Arnerić, koju je brat našao u besvesnom stanju u svom stanu i hitno prevezena na Vojno-medicinsku akademiju.

Neda Arnerić, koju je brat našao u besvesnom stanju u svom stanu i hitno prevezena na Vojno-medicinsku akademiju se danas oseća nešto bolje i stabilnije.

Njen prvi suprug Dejan Karaklajić otkriva i da ga je slavna glumica zvala tri dana pre tragičnog događaja i tražila mu ulogu.

„Pričali smo o njenom pokojnom mužu Miloradu Meštroviću. Poznavao sam ga, mnogo su se voleli,bili su zajedno 35 godina. Bio je dobar čovek. Nije mogla da preboli njegovu smrt. Rekla je: „Ja sada moram da radim“, i pitala me da li imam ulogu za nju. Obećao sam joj da ćemo naći nešto jer planiram da počnem da radim na novoj TV seriji“, prenose beogradski mediji.

Dok govori o Nedinoj neugodnoj situaciji koja se desila, Dejan bira reči:

„Želim da verujem da nije htela da naudi sebi, već da je tražila izlaz iz bola i da je preterala. Jaka je, hrabra, bori se sa nedaćama, ali je u isto vreme i krha i nežna. Nadam se da će sve ovo preživeti. Koliko sam čuo, bubrezi su počeli da joj rade, što je važno. Telesna temperatura joj je bila veoma niska, nadam se da je sada porasla“.

Dejan i Neda su se venčali kada je glumica imala 21 godinu, u braku su bili tri godine, razveli su se, ali su ostali prijatelji.

IZVOR: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top