Tri haljine Nevene Božović koje svaka žena zaslužuje da ima

instagram

Poznati

Tri haljine Nevene Božović koje svaka žena zaslužuje da ima

Modni ukus Nevene Božović je diskutabilan, ali nesporno je da se trudi da se u svojim nastupima istakne i na tom polju. Kožne pantalone, srebrni prsluci, rese, nitne, kapuljače, beretke, neobični sakoi, prevelika odela, pa čak i čupave papuče činili su Nevenine smele, neki bi rekli pretenciozne stajlinge. Ipak, u njenom ormanu našle su se bar tri haljine koje svaka žena zaslužuje da ima.

Jednu nam je pokazala na Beoviziji. Nevena je u trku ušla sa pesmom „Kruna“, a nastupila je u neobičnoj korset haljini s karnerima, koja kao da zavodnički namiguje svima onima što kažu da se crno i teget ne slažu.

Jer, u ovoj verziji crna i teget stapaju se u moćnoj, ekscentričnoj, uzbudljivoj, ženstvenoj, seksi kreaciji u kojoj bi se svaka žena osetila kao diva. A to nam je svima potrebno s vremena na vreme.

S druge strane, prugastu haljinu u kojoj je Nevena pozirala sa svojim dečkom Nikolom Ivanovićem, mogli bismo da nosimo svaki dan. I u svakoj prilici – dovoljno je komotna, opuštena za dnevnu šetnju gradom, ali isto tako bismo mogli i da je nosimo na posao. Ili u večernji izlazak. Ili na binu čak. Da, to je jedna od onih „haljina za sve“ i svakoj ženi potrebna je bar jedna takva.

A svakoj ženi potrebna je i jedna od onih haljina u kojima se u trenutku oseti samouvereno i seksi. Mala crna je obično dobar izbor, mada, i nevenine fotke potvrđuju, postoji tu bezbroj varijacija, treba naći onu pravu.

Izvor: Noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top