ŽIVOT JOJ JE ODUZEO ONO ŠTO JE NAJVIŠE VOLELA: Tužna sudbina naše mlade pevačice anđeoskog glasa NIJE JE OBESHRABRILA

instagram

Poznati

ŽIVOT JOJ JE ODUZEO ONO ŠTO JE NAJVIŠE VOLELA: Tužna sudbina naše mlade pevačice anđeoskog glasa NIJE JE OBESHRABRILA

Dok željno iščekuje finalno veče Beovizije u nadi da će baš ona predstavljati našu zemlju na predstojećem Eurosongu, mlada pevačica priseća se koliko joj je bilo teško kada se borila sa najtežim trenucima u životu

Saška Janković široj javnosti postala je poznata nakon učešća u šou programu „Prvi glas Srbije“ 2011. godine. Danas uspešno gradi karijeru u svetu muzike, ali se vrlo hrabro bori sa svim životnim nedaćama.

Iako joj je na rođenju podaren anđeoski glas koji joj je obezbedio uspešan put u karijeri, mladoj pevačici Saški Janković život je priredio najbolnije trenutke.

Naime, pre nešto više od osam godina, nakon borbe sa teškom bolešću, njena majka, doktorka Mirjana Janković preminula je u 48. godini. A kako nesreća nikada ne dolazi sama, mladu pevačicu samo četiri godine kasnije zadesila je još jedna tragedija. Njen otac, takođe doktor, Dobrica Janković preminuo je takođe od posledica opake bolesti u 52. godini.

Nakon što je ocu posvetila pesmu „Spavaj“, Saška se na takmičenju Beovizija 2019. domaćoj publici predstavila numerom „Da li čuješ moj glas“ koju je posvetila svojim pokojnim roditeljima.

Iako ne voli da priča o ovim teškim momentima, priznala je da je numera veoma emotivna i da joj nimalo nije bilo lako da snimi ovakvu pesmu.

– Ova pesma ima veliki značaj za mene, jer ljudi znaju da ja ne volim mnogo da govorim o određenim događajima iz svoje intime. Neko sam ko i ne govori baš o tome. Ova pesma jeste moja ispovest. Zato imam veću tremu, vrlo je emotivno. Moram da priznam da mi nije bilo lako. Čak mi se na probama dešavalo da dok sam je pevala i zaplačem. Uopšte nije jednostavno. Jedno je biti profesionalac, a drugo je biti čovek. Smatram da pobeđujem u mnogim stvarima u svom životu, radujem se šta život donosi, a ljudima želim da pokažem da za sve treba da se izborimo. Sećam se da sam tri meseca po odlasku moje mame išla na Evroviziju kao prateći vokal. Sećam se koliko mi je jako teško bilo, ali sam u sebi pobedila. Nikako nije lako, ali vidim da emocija dolazi do publike – rekla je za „Blic“ Saška Janković.

IZVOR: Glossy

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top