TUGA I NEVERICA U DOMU JELENE KARLEUŠE: Iznenada preminula novinarka Divna Karleuša

instagram

Poznati

TUGA I NEVERICA U DOMU JELENE KARLEUŠE: Iznenada preminula novinarka Divna Karleuša

Majka slavne pevačice preminula je iznenada u 61. godini

Poznata novinarka i majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša, preminula je u svom stanu u 61. godini. Iznenadna smrt potresla je sve.

Divna je rođena 1958. godine u Sloveniji, a ostala je zapamćena kao nekadašnja novinarka „Radio Beograd“, a danas je najpoznatija po tome što je majka pop dive Jelene Karleuše.

Iznenadna smrt potresla je sve. Podsetimo, Divna se borila sa teškim zdravstvenim problemima.

Divna je 2016. godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila tek kada je počela da iskašljava krv. Od tada su joj vršene pretrage i njena borba je počela. Pevačica i njena majka nisu želele da ovo završi u javnosti, pa nisu ni davale komentar na tu temu.

FOTO: INSTAGRAM

Divna je rođena 1958. godine u Sloveniji. Nakon 33 godine rada na radiju, Divna se povukla iz tog posla, ali ne i iz medija pa su je gledaoci mogli gledati u rijaliti emisijama “VIP Veliki brat”, “Parovi” i “Farma”. Pohađala je društveni smer u IX beogradskoj gimnaziji. Volela je slikarstvo i želja joj je bila da upiše Likovnu akademiju, ali je nisu primili pa se upisala na pravni fakultet. S obzirom da se udala mlada i rodila dete, nije završila fakultet.

Sa 19 godina se udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila ćer Jelenu. Divna i Dragan su se razveli još dok im je ćerka bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno.

Izvor: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top