ZNA SE KO JE GAZDA U MOJOJ KUĆI: Vlado Georgiev otkrio KAKO se rešavaju problemi u njegovom porodičnom gnezdu

Poznati

ZNA SE KO JE GAZDA U MOJOJ KUĆI: Vlado Georgiev otkrio KAKO se rešavaju problemi u njegovom porodičnom gnezdu

Pevač priznaje da mu nimalo ne prija kada mu bilo ko povlađuje

Kantautor Vlado Georgiev se poslednjih nekoliko godina pomalo povukao sa scene jer se, umesto objavljivanjem albuma, pre svega posvetio svojoj porodici – emotivnoj partnerki Milici Samardžiji i kćerkama Sofiji (3) i Elenom, koja je nedavno proslavila prvi rođendan.

Njemu je u životu iskrenost veoma važna i otkrio je koliko ga je ona ponekad koštala.

– U novcu mnogo, a u kućnom miru i životnoj harmoniji ona nema cenu. Iskrenost je iznad svega što se novcem može kupiti. Prestao sam da se družim sa stotinama prijatelja jer sam shvatio da nisu oni za koje sam ih smatrao – otvoren je Georgiev.

 

Takođe, pevaču je veoma stalo da u njegovom domu vlada harmonija, ali ne ona usiljena i lažna, već da se razgovorom bez odlaganja rešavaju svi problemi.

– Moja žena meni odmah kaže šta joj nije po volji i od mene odmah dobije odgovor. U toj iskrenoj, brzoj komunikaciji imamo harmoniju. Odmah se objasnimo oko svega. Svako odlaganje bi vodilo u pogrešnom smeru. Ne trpamo stvari pod tepih. Ne volim ljude koji me tapšu po ramenu, tek tako hvale. Stalo mi je do onih sa kojima mogu da debatujem na dnevnom nivou, koji će mene i moje stvaralaštvo odvesti u pravom smeru, ka kvalitetu – smatra on.

Takođe, Vlado je otkrio ko je glavni u njihovoj kući.

– Ja sam gazda u kući. Ne zato što želim da budem gazda, nego tako treba i mora – izjavio je on za Gloriu.

Izvor: gloria.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top