Druga kuća: Seka Aleksić OTKRILA detalje druženja sa SVEKRVOM, kao i da li joj ISPUNJAVA SVAKU ŽELJU!

instagram

Poznati

Druga kuća: Seka Aleksić OTKRILA detalje druženja sa SVEKRVOM, kao i da li joj ISPUNJAVA SVAKU ŽELJU!

Veljko i Seka često posećuju njegove roditelje.

Seka Aleksić progovorila je o svojoj svekrvi, odlascima u Negotin i tome kako obožava da ode tamo, najviše zbog preukusne hrane koju sa uživanjem samo za nju sprema Veljkova majka.

„Kod njih ima onaj šporet „Smederevac“ i kada ja odem kod svekrve, sednem na stolicu i gurnem noge u rernu, ja šta „zinem“ ona odmah skoči i to napravi, samo kaže „Evo sad će majka to da spremi“. Kad odem u Negotin ugojim se 2 kilograma, ali mi to uopšte nije teško, ja mnogo volim da jedem“, priznala je pevačica, koja svoju liniju održava redovnim treninzima.

Seka obožava svog sina Jakova, a i ona i Veljko posvećuju dosta vremena porodičnim trenucima i odrastanju i njegovom vaspitanju.

„Jutros mi je Jakov uzeo tašnu i izvadio novčanik i rekao „Mama ima para“, a to je zato što mu ja ponekad kažem da nema, pa mu sutradan dam šta je tažio“, uz osmeh je ispričala pevačica koja je priznala da se sva razneži

Seka je patrijarhalno vaspitana, pa ne može lako da se navikne na to šta izgovara sa lakoćom, i kako se ponaša današnja omladina.

Izvor: KURIR.RS

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top