Iskusna mama: Snimak na kom Kejt pravi pletenice i ćaska sa devojčicama osvojio Instagaram (VIDEO)

Poznati

Iskusna mama: Snimak na kom Kejt pravi pletenice i ćaska sa devojčicama osvojio Instagaram (VIDEO)

Vojvotkinja od Kembridža je zasigurno uživala u ovoj kratkoj poseti Irskoj sa svojim suprugom, a svoje aktivnosti je usmerila ka školarcima.

Ketrin definitivno ume sa decom!

Drugog dana iznenadne posete vojvode i vojvotkinje od Kembridža Severnoj Irskoj, primetno raspoložena, Kejt je posetila školarce u osnovnoj školi, a završila je praveći frizuru jednoj devojčici.

Tridesetsedmogodišnja vojvotkinja pridružila se učenicima Melvern osnovne škole u Balimeni, dok su se oni pripremali za izlazak na binu gde će prikazati „Sinemagiju“, organizaciju koja koristi film, televiziju i digitalne tehnologije da pomogne mladim ljudima i inspiriše ih.

Kensingtonska plata je podelila preslatki video na kom Kejt, zadivljujuće obučena u kraljevskoplavu haljinu, pravi pletenicu jednoj učenici koja na sebi ima šminku i kostim.

Iskusna mama troje dece pokazala je svoje veštine ćaskajući sa ostalim devojčicama. Možda je ovo putovanje kratko, ali je prepuno slatkih aktivnosti, i naravno, savršenih odevnih kombinacija.

Pre toga, vojvotkinja je zadivila svojim izgledom u zelenoj Misoni haljini na gala parti, na kojoj je pokazala još neke svoje skrivene veštine: savršeno točenje piva!

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top