NJU DANAS VOLI CELA SRBIJA, POZNATA JE GLUMICA VANSERIJSKE LEPOTE: Da li prepoznajete devojčicu sa fotografije?!

instagram

Poznati

NJU DANAS VOLI CELA SRBIJA, POZNATA JE GLUMICA VANSERIJSKE LEPOTE: Da li prepoznajete devojčicu sa fotografije?!

Ova lepotica je nedavno objavila na svom Instagram profilu sliku iz najranijeg detinjstva

Ako niste uspeli da prepoznate bebicu sa fotografije, sasvim je razumljivo – ipak je prošlo više od tri decenije otkako je ova fotka nastala… No, sigurni smo da ste čuli za tursku glumicu Merjem Uzerli, koja je „krije“ na ovoj fotografiji.

Naime, ova lepotica je nedavno objavila na svom Instagram profilu sliku iz najranijeg detinjstva na kojoj ima gotovo identičnu facu poput one koju je često znala da napravi u hit seriji „Sulejaman Veličanstveni“, zbog koje se i proslavila na našim prostorima.

Njenim pratiocima je bilo i više nego interesatno to što se izraz blagog nezadovoljstva i iznenađenja slavne Hurem nije promenio, iako su prošle godine i godine. Ova stara fotografija prikupila je gotovo 50.000 lajkova, ali i pregršt komentara u kojima su svi primetili koliko je Merjem od malih nogu bila očaravajuća.

Podsetimo, Merjem je tumačila ulogu sultanije Hurem u pomenutoj seriji, a uprkos tome što trenutno u Srbiji ne gledamo neki format u kome je ova lepotica prisutna, i dalje je veoma aktuelna i popularna.

Inače, ova Nemica turskog porekla ima velike profesionalne uspehe, a nedavno je rame uz rame sa holivudskim zvezdama bila i jedna od zvanica na prestižnoj dodeli Zlatnih globusa u Los Anđelesu. Tridesetpetogodišnja Merjem danas je srećna žena, emotivno je ispunjena, izgleda bolje nego ikada, uživa sa svojom ćerkicom, a karijera joj neprestano napreduje… Ipak, nije uvek bilo tako – baš dok je snimala „Sulejmana“, njen život se rušio iz korena.

Izvor:  BLIC ŽENA 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top