Opet retrogradni Merkur, opet pakao – evo koga će najviše pogoditi

pixabay.com

Lifestyle

Opet retrogradni Merkur, opet pakao – evo koga će najviše pogoditi

Ovog marta, od 5. do 28, očekuje nas retrogradni Merkur, pojava koja ume da izazove velike promene, kako dobre tako i loše, a ovih šest horoskopskih znakova će najviše osetiti njegov uticaj.

Blizanci
Vaša vladajuća planeta je Merkur i najveći uticaj će biti na vašu komunikaciju. Iako ste oduvek imali neverovatne veštine, ovaj put Merkur će smanjiti vaše sposobnosti. Dok govorite, moguće je zaboraviti neke stvari i osetićete kao da je neko vezao vaš jezik. Međutim, pokušajte da jasno govorite kako biste smanjili negativan uticaj Merkura.

Rak
Iako se veruje da ste tihi posmatrači, ovaj retrogradni pokret vam neće dozvoliti da ćutite. Ovaj period može biti zaista emotivan i temperamentan. Možete biti iritirani potpuno trivijalnim stvarima bez ikakvog razloga. Najbolje je da budete strpljivi i razmislite pre nego što nešto kažete.

Lav
Iako ste oduvek bili najgrublja osoba u društvu, ovaj mart može biti drugačiji. Na društvenim događajima ćete biti gotovo potpuno nezainteresovani.

Vaga
Vi ste stručnjaci kada se radi o skrivanju osećanja. Ali u ovom periodu vaša prava osećanja će izaći na površinu. Najbolje je da ostanete mirni i staloženi tako da svojim rečima ne povređujete svoje najdraže.

Vodolija
U toku ovog perioda možete biti suočeni sa nepotrebnim frustracijama. Pokušajte da vidite stvari iz druge perspektive. Pozitivnost će vam pomoći da shvatite da stvari nisu tako loše kao što vam se čine.

Izvor: B92

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top