Poruke utehe koje prijatelji sa estrade šalju Karleuši povodom gubitka majke Divne kidaju i najtvrđa srca (FOTO)

Poznati

Poruke utehe koje prijatelji sa estrade šalju Karleuši povodom gubitka majke Divne kidaju i najtvrđa srca (FOTO)

Mnogi su voleli Divnu…

Pevačica Jelena Karleuša pati zbog gubitka svoje majke Divne. Oni koji su jako bliski sa porodicom Karleuša sve vreme pristižu na Dedinje kod Jelene i njene porodice.

Jelena se oglasila na svom Instagram profilu gde je sve obavestila kada i gde će se održati sahrana.

– U bolu i očaju obaveštavamo sve koji su voleli i poštovali našu Divnu da će komemoracija biti održana u Beogradu u zgradi Radio Beograda(Kamena sala)u sredu, 6. marta u 11 časova. Sahrana našeg dobrog andjela biće na Novom bežanijskom groblju isti dan, 6. marta, sa početkom od 14.30 časova. Neutešna porodica – napisala je pevačica na svom Instagram profilu pored fotografije svoje majke, Divne Karleuše, koja je preminula nakon duge i teške bolesti.

Ispod fotografije nizale su se poruke saučešća i iskrene tuge zbog Jeleninog gubitka. Osim Jeleninih mnogobrojnih fanova i cela estrada joj pruža podršku.

Među njima su sestre Nataša i Jelena Bekvalac, Suzana Mančić, Dara Bubamara, Nikolija, Indira Aradinović Indi, Nina Badrić, Ana Kokić, Ana Sević, Saša Matić, Mina Kostić, Romana Panić…

Dok je većina samo tradicionalnim rečima I molitvama izjavila saučešće, oni koji su bili bliski sa Divnom pevačici su uputili i snažne poruke utehe.

– Velika tuga i bol, otišla je prerano. Draga Karleuša iskreno saučešće tebi i tvojoj porodici – napisao je Saša Matić.

FOTO: INSTAGRAM

 

– Draga Jelena, čovek nije kamen, slomi se od tuge. Izgubila si neustrašivu i čvrstu podršku, izgubila si je kada ti je najviše bila potrebna. Otišla je tvoja majka na bolje mesto i ostavila svoje čudo od deteta, tako te je zvala u nekim našim davnim i retkim razgovorima. Neka počiva u miru – napisala je Suzana Mančić koja je bila jako bliska sa Divnom.

– Duša me boli – još jedna je od poruka u nizu koju je napisala Dara Bubamara.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top