TUCAKOVIĆEVA OTKRILA DETALJE KARLEUŠINE OPAKE BOLESTI: Jelena je grizla i borila se za Divnin život, nije joj dala da sedne u kolica! UŽASNUTA SAM, ovo je najveći udarac…

Printscreen

Poznati

TUCAKOVIĆEVA OTKRILA DETALJE KARLEUŠINE OPAKE BOLESTI: Jelena je grizla i borila se za Divnin život, nije joj dala da sedne u kolica! UŽASNUTA SAM, ovo je najveći udarac…

Marina Tucaković užasnuta je zbog smrti Divne Karleuše, koja joj je bila bliska prijateljica. Ona je otkrila kako su Duško i Jelena uradili sve kako bi je izlečili od raka.

Ona je otkrila kako su Tošić i Karleuša potrošili mnogo novca na lečenje Divne, a Jelena je Marini govorila kako joj je Duško u svemu velika podrška. Takođe i da su Divnu vodili u Nemačku, Grčku, Švajcarsku, ali i Tursku na imuno-terapije.

„Ne smem ni da pitam Jelenu kako je. Samo sam joj poslala poruku da sam užasnuta. Bile su mnogo vezane, nerazdvojne. Ovo je za nju najveći udarac u životu. Jedina uteha može da joj bude to što ide po redu. Moj sin Miloš je umro pre mene, e to je jezivo“, rekla je Tucakovićeva.

Marina kaže i da se je Jelena svim silama borila da Divna ne sedne u kolica i da šeta, pa i da je „grizla“ više od svoje majke kako bi joj bilo bolje. Tucakovićeva je dodala da je Divna često padala duhom, ali su joj pomagale i unuke Atina i Nika, a i sama Marina joj je bila savetnik, s obzirom da je prolazila kroz istu muku. Ona je Divni govorila da jede zdravo.

„Znam da je opet imala hemoterapiju, da je izgubila kosu, nosila periku… Imuno terapija u Turskoj, na koju je redovno išla, veoma je opasna. Moj sin Milan, koji sve to prati zbog moje bolesti, rekao mi je da može da ima veoma ozbiljne nuspojave. Na primer, može da nastrada jetra. Verovatno njeno telo sve to nije moglo da izdrži više“, objašnjava Marina.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top