Tajna lepote: Ovo su trikovi Megan Markl kojima postiže savršen izgled i blistavu kožu!

Poznati

Tajna lepote: Ovo su trikovi Megan Markl kojima postiže savršen izgled i blistavu kožu!

Navike od kojih ne odustaje.

Otkad je postala najnoviji član engleske kraljevske porodice, nekadašnja glumica Megan Markl je svugde po štampi.

Svi žele da budu poput nje: obična devojka koja je postala princeza. Od mesi punđe do nežnih nude usana i blistave kože, brzo je stekla status bjuti ikone. Njena šminka je uvek kako treba, njen ten sija iznutra, obožava da se šminka sama, kako to postiže?

Kada je reč o njenoj koži, ona uvek sija „iznutra“. Kozmetičarka Nikola Jos otkriva da novopečena engleska princeza praktikuje „uradi sama“ maske koje su jeftine, skoro pa besplatne, a učinkovite i prirodno. Omiljene recept Megan Markl je kokosovo ulje pomešano sa kurkumom, do konzistencije paste. Ova smesa posvetljuje kožu, i daje joj sjaj, dok za piling koristi izblendirani ovas i med.

Proizvod bez kog ne ide nigde je mala bočica ulja čajnog drveta iz Australije. Kako sama Megan objašnjava, to je njen mali lek za sve: za posekotinu, jed komarca, bubuljicu, upalu kože. Jeftino je, veoma maleno za poneti i multi-tasking proizvod. Na ovaj način možete i vi iskoristiti blagodeti čajevca. Ako vam je prejako – pomešajte ga sa kremom za lice.

Zaštitni makeup znak Megan Markle je sjaj kože, i zahvaljujući njenom šminkeru, Danielu Martinu, sad znamo i kako to postiže! Princeza obožava kremaste hajlajterekoje nanosi na istaknute tačke lica. Međutim, kada želi da eksperimentiše sa sjajem kože, preko praškastog hajlajtera nanese malo balzama za usne.

Izvor: lepotica.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top