EVO NAS U PUNOM SASTAVU: Bojana Barović otkriva šta sve radi kako bi se se ćerka Leona što pre navikla na svog novorođenog brata Simeona (FOTO)

printscreen

Poznati

EVO NAS U PUNOM SASTAVU: Bojana Barović otkriva šta sve radi kako bi se se ćerka Leona što pre navikla na svog novorođenog brata Simeona (FOTO)

Postavši mama svog drugog deteta, manekenka je odlučila da podeli svoje iskustvo sa drugim roditeljima

Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić su pre dve nedelje dobili svoje drugo dete, dečaka koji je dobio ime Simeon. Nedelju dana od porođaja, mama i beba su stigle kući.

Po svemu sudeći, prinovi u porodici najviše se obradovala njegova dve i po godine starija sestrica Leona.

– Evo nas posle nedelju dana od kako smo kod kuće u sastavu mama-tata-ćerka-sin. I, na temu kako je Leni prihvatila dolazak, moramo da se pohvalimo da je u suštini Simeon prihvaćen odlično – počela je svoju ispovest ponosna mama Bojana.

 

– Ovo u suštini se odnosi na povremeno kukanje da je mama uzme i da ostavi batu i slično. U tim momentima zaista to i uradim – stavim ga pored nas i ne obracam pažnju na njega, što nju odmah zbuni i čim zaplače kaže: “Mama, daj da siki”. Naravno, kao i do sada sa njima- sve je na foru! – otkriva svoje majčinske majstorije manekenka.

 

– Inače je jako nežna prema njemu i kada ga dodirne to je sa velikim oprezom. Tako da, iako ume da bude haotično, za sada smo super! Ovo je za sve vas koji ste mi pisali i hvala još jednom na sjajnim savetima, neki su mi ostali baš upečatljivi pa ih primenjujem, kao što je “poljubac bebe”, kad ga prislonim na Lenu, a ona se oduševi, pa i postidi, misleći da ju je zaista poljubio – dodala je ona.

 

Izvor: glossy.espreso.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top