OVAKVIM MUŠKARCIMA ONA NE DAJE DRUGU ŠANSU: Nina Badrić otkrila kakav mora da bude onaj koji će osvojiti njeno srce

instagram

Poznati

OVAKVIM MUŠKARCIMA ONA NE DAJE DRUGU ŠANSU: Nina Badrić otkrila kakav mora da bude onaj koji će osvojiti njeno srce

Pevačica vrlo dobro zna šta traži u ljubavi

Pevačica Nina Badrić (45) je sinonim za jaku i uspešnu ženu, a sada je otkrila šta znači biti žena u 21. veku, ali i gde sa sakrio njen “princ ne belom konju”.

– Od majke sam preuzela snagu. Moja majka je posebna žena, borac, izrazito duhovita i snažna osoba koja nema straha ni pred čim. Divim joj se. Iako ima 73 godine, britka je i vitalna kao devojčica. Nikad ne kuka, sve joj odgovara, a meni nikad nije pripisala status zvezde – rekla je Nina koja je, uprkos tome što je imala nekoliko emotivnih veza, i dalje sama.

– Nikada nisam prva prišla muškarcu. To i ne znam. Mene su uvek osvajali, tačnije… pokušali da me osvoje. Da me je neko osvojio, s njim bih i ostala

Nina je krajem oktobra prošle godine raskinula veridbu s Tinom Bralom (52).

– Najgore što mi se dešavalo jeste da moj muškarac prestane da bude vitez, zaštitnik mog srca. Kada nije iskren. Kada prosipa laži. Kada se pravi da mu je svejedno i kada me uzima zdravo za gotovo, a još gore je kada to sve shvati prekasno. Takvima ne dajem drugu šansu – rekla je.

– Ne treba čoveka procenjivati prema lošim iskustvima. To treba zaboraviti. To je prošlost i na to se ne treba osvrtati. Ima i te kako prekrasnih muškaraca. Može se samo verovati dobroj i poštenoj osobi, nije važno da li je muškarac ili žena. Treba gledati u nečiju dobrotu. I kad nađemo takvu osobu, to je neprocenjivo – zaključila je Nina.

Izvor: STORY.HR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top