Fotografija koja će vam rastopiti srca: Zagrljaj bliznakinja pri prvom susretu na maminim grudima (FOTO)

pixabay.com

Lifestyle

Fotografija koja će vam rastopiti srca: Zagrljaj bliznakinja pri prvom susretu na maminim grudima (FOTO)

Susret bliznakinja razdvojenih odmah po rođenju zbog preranog porođaja bio je zaista neverovatan.

Još tokom trudnoće, En Li je saznala da nosi monoamnionski-monokorionske blizance. Reč je o stanju kada bebe dele amnionsku vrećicu i posteljicu, što se događa u vrlo retkim slučajevima. Lekari su joj odmah objasnili da je njena trudnoća vrlo rizična, pa En i njenom suprugu Džejsonu Punu nije preostalo ništa drugo nego da se nadaju da će njihove obe devojčice preživeti.

Kada su Olivija i Zoa stigle tri meseca pre predviđenog termina, odmah su prebačene u odvojene inkubatore u jedinici za intenzivnu negu novorođenčadi, kako bi regulirale svoje disanje. Prošlo je punih 27 dana pre nego što su se napokon susrele licem u lice izvan utrobe, a roditelji su sve zabeležili predivnom fotografijom koja je ubrzo postala hit na internetu.

Nakon što ih je En Li obe stavila na grudi, Zoa je jednostavno prebacila ruku preko svoje sestrice i privila se uz nju.

„27 dana nakon rođenja devojčice su se napokon upoznale. Zoa je odmah potražila zagrljaj“, napisala je oduševljena majka uz fotografiju koja vrlo lako može otopiti i najtvrđa srca.

„Olivia mi je najpre stavljena na grudi, a zatim Zoa, koja je odmah pružila ruku kako bi zagrlila sestru. Obe su se samo priljubile uz moje grudi i privlačile se jedna prema drugoj. Sve je bilo savršeno – napokon smo se osećali kao porodica“, ispričala je En Li za „Today“, te je dodala kako tek sada, nakon nedelju dana brige, napokon oseća olakšanje.

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top