UZ PESMU I IGRU ROĐENJE NASLEDNIKA SE SLAVILO DO ZORE: Filip Živojinović natpisima na majici “za cepanje” oduševio sve, ali NJIH TRI su pokrale SVU PAŽNJU (FOTO) (VIDEO)

Poznati

UZ PESMU I IGRU ROĐENJE NASLEDNIKA SE SLAVILO DO ZORE: Filip Živojinović natpisima na majici “za cepanje” oduševio sve, ali NJIH TRI su pokrale SVU PAŽNJU (FOTO) (VIDEO)

Porodica je velikim slavljem proslavila dolazak na svet malog Aleksandra, a iznenadićete se kad vidite ko je sve pevao na ovoj veličanstvenoj zabavi

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović postali su roditelji dečaka Aleksandra, a mladi tata je slavlje organizovao u domu Živojinovića na Bežanijskoj kosi.

 

Ponosni tata Filip je za ovu priliku imao posebnu majicu, a uz crtež bebe ono što je na njoj pisalo je sve oduševilo i raznežilo.

 

 

Filip Živojinović, koji je pre dva dana postao otac malog Aleksandra, oduševio je sve kada je na veselju obukao majicu s natpisom: „Nama je život dao sve“ i „Dobrodošao, sine“ i na taj način još jednom pokazao koliko je srećan zbog rođenja naslednika.

 

 

Brojne poznate ličnosti došle su da se vesele povodom rođenja malenog Aleksandra, a mikrofona su se prihvatili Lepa Brena, Dragan Kojić Keba i mnogi drugi.

 

 

Ono što je sve oduševilo jeste zajednička fotografija tri bake. Lepa Brena nije skrivala sreću, a na fotografiji sa Filipovom majkom Zoricom i Aleksandrinom majkom Borkom, ni jedna od njih tri ne skida osmeh sa lica.

 

 

Zorica, inače, živi u Sjedinjenim Američkim Državama i udata je za nekadašnjeg košarkaša s kojim ima dvoje dece. Cela porodica Živojinović se odlično slaže i Lepa Brena je Filipa gledala kao svog sina i u odličnim je odnosu sa Zoricom.

 

 

Prijovićka se porodila carskim rezom i na svet donela sina Aleksandra koji je na rođenju imao 2.800 g. Beba i majka se osećaju odlično, a mlada mama se na Instagramu zahvalila svima na čestitkama.

 

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top