KONAČNO SAM GA IZVELA NA PRAVI PUT: Hanka Paldum PRVI PUT progovorila o problemima sa sinom koji ima ozbiljan kriminalni dosije

Poznati

KONAČNO SAM GA IZVELA NA PRAVI PUT: Hanka Paldum PRVI PUT progovorila o problemima sa sinom koji ima ozbiljan kriminalni dosije

Njoj je njen mezimac pravio mnogo problema

Nakon godina ćutanja, poznata pevačica Hanka Paldum progovorila je o teškoj temi, o kojoj nije volela govoriti za medije, a reč je o njenom sinu Mirzadu, kog je dobila s Muradifom Brkićem, s kojim se razvela nakon dve decenije braka.

Naime, pevačicin sin je proveo dve godine u zatvoru zbog izazivanje teške saobraćajne nesreće pre pet godina, u kojoj su teško povređene dve žene, a jedna lakše.

Tri godine ranije, Mirzad je u pucnjavi zadobio prostrelnu ranu desne noge, ali se ni dan nasa ne zna kako je do ranjavanja uopšte došlo. Takođe, u jednom trenutku je sam mladić zadobio teške povrede nakon tuče sa izbacivačima jednog sarajevskog kafića, a govorilo se i da je u jednom trenutku na motoru pregazio još jednu ženu.

Hanka je nastojala da izbegava priče o sinu, pa već godinama medijima nije davala nikave izjave.

Ipak, sada je pevačica potvrdila da je uspela sina da vrati na pravi put i da je kao majka učinila sve da on iza sebe ostavi burnu prošlost.

– Moram da se zahvalim porodici, pre svega. Iako su se moja braća protivila tome da budem pevačica, na kraju su popustili. Ja sam tokom svih ovih godina karijere sačuvala obraz i nemam mrlja. Hvala mojoj ćerki Mineli koja je od pete godine uz mene. Kao devojčica je beležila datume mojih koncerata na kalendaru. Hvala i mom sinu Mirzadu. Zadavao mi je mnogo problema i briga, ali sam uspela kao majka, i izvela ga na pravi put – poručila je Hanka.

Izvor: avaz.ba

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top